Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Σε μία δήλωση εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, την κακή αγωνιστική εικόνα, την δεύτερη απομάκρυνση προπονητή και τα άσχημα αποτελέσματα. Περισσότερα »

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ΠΑΕ Ηρακλής γνωστοποίησε την απόφαση που πάρθηκε από κοινού για τη λύση της συνεργασίας με το Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Περισσότερα »

 

Άσκηση και οφθαλμός,για τα παιδιά στίβου του ΓΣ Ηρακλής!

Τα παιδιά της ακαδημίας στίβου του ΓΣ Ηρακλής, είχαν την ευκαιρία να μάθουν σημαντικά πράγματα από τον χειρουργό οφθαλμίατρο Μιχάλη Τσάτσο, ο οποίος έκανε δωρεάν οφθαλμολογικές μετρήσεις στους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΓΣ:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του τμήματος στίβου του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ <Άσκηση και οφθαλμός> σε συνεργασία με το χειρουργό οφθαλμίατρο Μιχάλη Τσάτσο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιατρό για τις δωρεάν οφθαλμολογικές μετρήσεις που παρείχε στους αθλητές και τις αθλήτριες μας, καθώς και για τις πολύτιμες πληροφορίες που δόθηκαν σχετικά με την προστασία των ματιών κατά τη διάρκεια της άσκησης.