«Έβλεπα τον κόσμο να τρελαίνεται και τρελαινόμουν και εγώ»

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του «Arena FM 89.4» παραχώρησε ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, με το νεαρό οπισθοφύλακα του Ηρακλή να αναφέρεται στη φετινή πορεία των «κυανόλευκων», στη νίκη-μισή άνοδο ενάντια στη Νάουσα, στην παρουσία σύσσωμης της ποδοσφαιρικής ομάδας στην αναμέτρηση του μπασκετικού Ηρακλή, ενώ έκανε και ειδική μνεία στη δυναμική παρουσία του κόσμου στο πλευρό της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν: «Δεν ξεχωρίζω κάποια στιγμή, όλη η χρονιά είχε ιδιαιτερότητες, την 3η αγωνιστική, ήμασταν με παιδιά 17χρονών , μετά την 3η αγωνιστική ήρθαν και άλλοι πιο έμπειροι παίκτες.»

Για το ποια νίκη είπαν ότι πρέπει «να ανέβουμε τώρα»: «Η νίκη με την Νάουσα φυσικά στο Καυτατζόγλειο με το γκολ του Κρυστάλλη. Η πιο σημαντική νίκη ήταν. Θα δυσκολευόμασταν να πάρουμε την 1η θέση αν δεν παίρναμε αυτήν την νίκη.»

Για την απόδοση τους στα πλεϊ οφ παρά την αγωνιστική απραξία: «Όλες οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε άξιζαν να είναι πρωταθλήτριες αλλά ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση,Στην Λευκάδα το πρώτο παιχνίδι ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι.»

Για το παιχνίδι μπάσκετ του Ηρακλή και το αν θα δώσουν το παρόν: «Όλη η ομάδα θα βρεθεί σύσσωμη. Το συζητήσαμε και όλοι, παίκτες, προπονητές θα βρεθούμε στο παιχνίδι να υποστηρίξουμε την ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια, δεν κοιτάμε ποιος παίζει, τι τμήμα είναι κλπ.»

Για το παλαιότερο ενδιαφέρον του Ηρακλή προς το πρόσωπο του: «Είχα ένα τηλεφώνημα και μου είπαν σε θέλει ο Ηρακλής, αλλά τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα με τον Φωκικό έπαθα χιαστό, και δεν μπόρεσα να έρθω εν τέλει. Κάθε εμπόδιο για καλό όμως.»

Για το δέσιμο του με τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής έχει το μικρόβιο να πωρώνει τους παίκτες. Είμαι σε μια ηλικία που έχω έντονα συναισθήματα, ζω τα πράγματα έντονα, έτσι έβλεπα τον κόσμο να τρελαίνεται και τρελαινόμουν και εγώ!»