«Ήμασταν πιο τυχεροί – Δικαιότερο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Στο ραδιόφωνο του «Metropolis 95.5» μίλησε ο «χρυσός» σκόρερ του Λαγκαδά, Πέτρος Κοντέων, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν άξιζε τη νίκη, αλλά στάθηκε πιο τυχερή στην εκπνοή του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα ματς με πολλές μονομαχίες. Δεν έγιναν ιδιαίτερες φάσεις, ήταν για ισοπαλία το παιχνίδι. Αυτό θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ούτε ο Ηρακλής έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση, ούτε εμείς. Ήταν μοιρασμένες οι φάσεις και σε μία από αυτές ήμασταν εμείς λίγο πιο τυχεροί και κερδίσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως, καμιά φορά ο πιο τυχερός κερδίζει».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και αν ο Ηρακλής είναι το φαβορί για την 1η θέση: «Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα για να πούμε ποιο είναι το φαβορί. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους του Ηρακλή, φτιάχνοντας μια ομάδα την τελευταία στιγμή. Ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από τον Λαγκαδά. Έχουμε τώρα και δύο ντέρμπι στη σειρά, Ηρακλής – Άρης Παλαιοχωρίου και ΑΠΕ Λαγκαδά – Άρης Παλαιοχωρίου, ενώ υπάρχει και ένας γύρος ακόμη. Επειδή πέφτουν και πολλές ομάδες θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ως το τέλος»