Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Αλλαγή σελίδας με έργα και πράξεις, για έναν δυνατό ΗΡΑΚΛΗ!

Η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Ηρακλή είναι γεγονός, νέος μεγαλομέτοχος θα είναι ο ομογενής επιχειρηματίας Τομ Παπαδόπουλος.

Όλο αυτό το διάστημα τόσο ο Τομ όσο και Καρίμ Σορούρ διεκδικούσαν τις τύχες του Ημίθεου, η ζυγαριά έγειρε προς το μέρος του Παπαδόπουλου έχοντας όλοι όμως στο μυαλό τους για μια κίνηση που θα πάει τον Ηρακλή μπροστά όχι στα παλιά.

Η ομάδα αυτή έχει περάσει πολλά,έχει δεχθεί μεγάλο πόλεμο, έμεινε ζωντανή πάλεψε και παλεύει για να φέρνει αντίσταση,ζητά ισονομία και όχι συμμαχίες!!!

Όμως δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει την υπέρ προσπάθεια από τα μέλη του ιδρυτικού σωματείου, τους παλαίμαχους που μπήκαν μπροστά σε μια δύσκολη κατάσταση πέρυσι με στόχο να σώσουν τον Ηρακλή από την καταστροφική πορεία που είχε από τον Σπύρο Παπαθανασάκη, τα αποτελέσματα ήταν θετικά ο Ημίθεος πήρε την άνοδο για την Football League αέρας και μέσα σε μικρό διάστημα διεκδικεί την επιστροφή του από εκεί όπου ποτέ δεν έπεσε στο γήπεδο.

Τα τρία αστέρι θα μείνουν στο πίσω μέρος της φανέλας ως υπενθύμιση σε όλους τις τρεις μεγάλες αδικίες εναντίον του Ηρακλή, οι ημερομηνίες ορόσημο 1980,2011 και 2017!!!

Πλέον ο στόχος είναι να γίνουν έργα, πράξεις, να υπάρχει μια σταθερότητα, και επιτέλους να μπει κάποιος μπροστά ώστε να πιέσει για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο χιλιάδων Ηρακληδέων, δηλαδή η κατασκευή του γηπέδου του Ηρακλή το δικό του σπίτι.

Φτάνει το Καυτανζόγλειο και τα χρήματα που ξοδεύονται ώστε να συντηρεί ο Ημίθεος το στάδιο,χωρίς μάλιστα κανένα αντίκρισμα από την πολιτεία…

Ο κόσμος θέλει τον ΗΡΑΚΛΗ μεγάλο και να πρωταγωνιστεί, αυτό θα γίνει με υπομονή στήριξη,αλλά έχοντας ως γνώμονα ότι θα μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο και όχι για διοικητικά θέματα…

Κούρασαν όλα αυτά τον πονεμένο κόσμο του Ηρακλή…

Αγαπάς τον Ημίθεο παίρνεις θέση στο γήπεδο, με φωνή και παλμό ωθείς την αγαπημένη σου ομάδα προς τις επιτυχίες…

1000 χρόνια Ηρακλής!

Τώρα μπάλα παίζει ο κόσμος για να μπουν 11 φανέλες με τον Ημίθεο στο στήθος και να κερδίζουν κάθε ματς!

Ευχαριστούμε για όλα την απερχόμενη διοίκηση και ευχόμαστε καλή αρχή με όρεξη και δουλειά στην καινούργια διοίκηση, χωρίς να φύγουν από την ομάδα τα άτομα που ήταν τώρα!!!