Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ανανέωσε ο Απόστολος Αρμενάκης δυναμώνει ο Αυτοκράτορας!

Ο Αυτοκράτορας συνεχίζει την προσπάθεια να είναι δυνατός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, στο πρωτάθλημα της Volley League είδη ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Προύσαλης είχε δώσει τα χέρια για την ανανέωση, ήρθε η σειρά και ενός ακόμη σημαντικού παίκτη ο λόγος για τον Απόστολο Αρμενάκη.

Οι κινήσεις από την πλευρά της διοίκησης θα συνεχιστούν το ερχόμενο διάστημα, είδη έχουν αποκτηθεί οι Δημήτρης Μούχλιας,και Σωτήρης Σωτηρίου αλλά και συνεχίζουν στην ομάδα οι Κώστας Προύσαλης και Απόστολος Αρμενάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής:

Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Απόστολο Αρμενάκη.

Ο αθλητής συναντήθηκε χθες στα γραφεία του τμήματος με τον πρόεδρο κ. Καλαϊτζίδη για να συζητήσουν και να έρθουν σε τελική συμφωνία για την νέα σεζόν 2018-19, ενώ χαρακτηριστικά είπε : «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα. Η διοίκηση έδειξε από την αρχή ότι με θέλει και ότι είμαι στις προτεραιότητες της. Εύχομαι υγεία σε όλους μας και τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ».

Κατά την προηγούμενη σεζόν ο Α. Αρμενάκης παρά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στα τελευταία παιχνίδια, κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και έδωσε το εκατό τοις εκατό σε όλη την αγωνιστική περίοδο χθες.

Μέλημα της διοίκησης και του προπονητή είναι η ανανέωση της συνεργασίας με κάποιους απο τους αθλητές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο κρατώντας έτσι ζωντανό τον περσινό κορμό.

Απόστολε σου ευχόμαστε καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες σε Ελλάδα & Ευρώπη με τον ΗΡΑΚΛΗ μας !