Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ανανέωσε ως το 2020 στα Γιάννενα ο Μιχάλης Μπουκουβάλας!

Ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή Μιχάλης Μπουκουβάλας, ο οποίος αποχώρησε από τον Ημίθεο το καλοκαίρι του 2016 λόγο της κοροϊδίας στο πρόσωπο του από την διοίκηση Παπαθανασάκη Καγιούλη, αλλά ποτέ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του και την αγάπη του για τον σύλλογο παρότι αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο 30 χρόνος δεξιός μπακ ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Γιαννιώτες, ως το καλοκαίρι του 2020.

Με την φανέλα του Ηρακλή αγωνίστηκε για τρία χρόνια από την σεζόν 2013-14 ως το 2016 με 111 συμμετοχές και ένα γκολ!

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας είναι ένας αθλητής με ήθος, και οι πόρτες της Μίκρας είναι πάντα αν ανοιχτές για ποδοσφαιριστές όπως ο Αγρινιώτης μπακ.

 

Ο Μιχάλης  Μπουκουβάλας στις δηλώσεις του στο pasgiannina.gr δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα του ΠΑΣ και θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΑΕ και την οικογένεια του, τη διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μου κ.Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μου τα απαραίτητα για να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω με το παιχνίδι μου την ομάδα μας. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να μας βρει δυνατούς με υγεία σε όλους και υποσχόμαι ότι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας και τον κόσμο στο πλευρό μας, ο ΠΑΣ θα έχει μία επιτυχημένη πορεία.”