Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Αρχίζει αύριο το 1ο Summer Camp του Ηρακλή…Αυτοί είναι οι χορηγοί!

Αύριο είναι η μεγάλη ώρα όλα είναι έτοιμα ώστε να ξεκινήσει το 1ο Summer Camp του Ηρακλή, το οποίο θα περιέχει πολλές εκπλήξεις, δώρα, και πολλούς επώνυμους που θα διδάξουν στα νέα παιδιά από 4-16 ετών τα μυστικά όλων των αθλημάτων.

Οι αιτήσεις συνεχίζονται ως και αύριο το πρωί για όσους γονείς δεν έχουν προλάβει να γράψουν τα παιδάκια τους, στην μεγάλη γιορτή του ΓΣ Ηρακλής!

Καθημερινά θα υπάρχει ενημέρωση για την πορεία του IRA CAMP, καθώς από τις 18-24 Ιουνίου από τις 8:00 το πρωί ως τις 14:30 το μεσημέρι.

Από τις 15:00 ως τις 17:00 ο χώρος θα λειτουργεί ως παιδότοπος για τα μικρά παιδιά, τα οποία μπορούν να μείνουν μέχρι να τελειώσουν οι γονείς τους τις δουλειές τους, από εκεί και πέρα θα προφέρονται τρία γεύματα πρωινό, δεκατιανό  και μεσημεριανό, καθώς επίσης σε όλα τα παιδιά θα μοιραστεί αθλητικό υλικό.

Αυτοί είναι οι χορηγοί που στηρίζουν το IRA CAMP:

«Ευχαριστούμε πολύ όλους αυτούς που στηρίζουν το IRAcamp!
#IRAcamp #meet_the_champions»

No automatic alt text available.