Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Για το 2 στα 2 με την Καρδίτσα, με ψυχολογία ο Ημίθεος!

Ο μπασκετικός Ηρακλής που έζησε από την αρχή την αμφισβήτηση λόγο της κακής εικόνας και τον αποκλεισμό από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων για τον θεσμό του κυπέλλου, χρειάστηκε να κάνει κάποιες αλλαγές ώστε να αλλάξει εικόνα!

Οι παίκτες του Λεύτερη Χατζηκυριακίδη έβγαλαν αντίδραση με την νίκη κόντρα στο Ψυχικό με 58-76, έδειξαν αρχικά να γυρίζουν το κλίμα αμφισβήτησης εναντίον τους, όμως στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Καρδίτσα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρέπει να γίνει το 2 στα 2, για να συνεχίσει ο Ηρακλής με καλύτερη ψυχολογία στην συνέχεια.

Σίγουρα αυτή την στιγμή ο Ημίθεος έχει την ψυχολογία με το μέρος του,που μπορεί να του δώσει αυτοπεποίθηση καθώς το Ιβανώφειο είναι το όπλο της ομάδας,και να ζεστάνει τον κόσμο της ομάδας που είναι μουδιασμένος ακόμη…

Ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός, για αυτό πρέπει οι παίκτες του Ηρακλή να τον πιστέψουν…

Με νίκες και με καλές εμφανίσεις ο κόσμος θα κάνει και πάλι τον Ναό να βράζει!!!

Χρειάζεται υπομονή και αφοσίωση στον υψηλό στόχο γιατί είσαι ΗΡΑΚΛΗΣ, τα 8 χρόνια μακριά από την Α1 είναι πολλά!!!

Να θυμίσουμε ότι η αναμέτρηση του Σαββάτου αρχίζει στις 18:00, και θα μεταδοθεί διαδικτυακά.