Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Δεν ξεχνά τον Ηρακλή ο μεγάλος Ίνγκραμ!

Ο μεγάλος σούπερ σταρ του παρελθόντος του Ηρακλή, Ντέιβιντ Ίνγκραμ έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «gazzetta.gr» και τον συνάδελφο Αντώνη Καλκαβούρα, στο μακρινό Σακραμέντο.

Στα 60 του δεν ξεχνά τον Ηρακλή ο ήρωας μιας άλλης εποχής!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του θέματος, όπως αναρτήθηκε στη «gazzetta.gr» και – πάνω από όλα – το βίντεο της συνέντευξης του αγαπημένου μας Ντέιβιντ:

 

«Το gazzetta.gr συνάντησε στο Σακραμέντο τον μεγαλύτερο ξένο σουτέρ που πέρασε ποτέ από τα ελληνικά παρκέ, Ντέιβιντ Ίνγκραμ και θυμήθηκε μαζί του «τα καλύτερά του χρόνια», όπως τα χαρακτήρισε, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ηρακλή.

Από το 1987 μέχρι το 1992, ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ (ή Έινκραμ, όπως προφέρεται κανονικά το όνομά του) τρομοκράτησε τα ελληνικά παρκέ με τη φανέλα του Ηρακλή, έχοντας μέσο όρο 33,7 πόντους, προτού φύγει για την Μακάμπι. 26 χρόνια αργότερα, η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμα ίδιος! Και στην εμφάνιση, αλλά και στην… ευστοχία!

Δέκα λεπτά έξω από το κέντρο του Σακραμέντο, στο γυμναστήριο του ιδιωτικού σχολείου «Country Day School», κάθε Σάββατο πρωί, γύρω στις 7, ο παρά λίγους μήνες 60χρονος Αμερικανός, υποδέχεται αθλητές όλων των ηλικιών και των κατηγοριών για να τους μάθει τα μυστικά του αθλήματος, που δόξασε στα ελληνικά γήπεδα! Γιατί στις 7; Επειδή «μόνο τότε ξέρω ότι θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το μπάσκετ», μας είπε.

Ένα Σάββατο, λοιπόν, νωρίς – νωρίς πήγαμε κι εμείς να τον βρούμε. Είχε προλάβει ήδη να ιδρώσει, σουτάροντας ασταμάτητα. Και τι περίεργο, δεν έχασε ούτε ένα σουτ! Με εικόνα που θυμίζει εύκολα έναν άνδρα με 20 χρόνια λιγότερα στην πλάτη του, ο Ντέιβιντ Ίνκραμ μας υποδέχθηκε και θυμήθηκε μαζί μας «τα καλύτερά του χρόνια», όπως παραδέχθηκε. Τότε που το «Ηρακλάρα ολέ, σ’ αγαπώ» δονούσε το Ιβανώφειο κι αυτός δεν σταματούσε να φορτώνει πόντους τα αντίπαλα καλάθια!

Θυμόταν και ρώτουσε για τους πάντες! Τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Χριστοδούλου, τον Φασούλα! Θυμόταν ακόμα και τη διεύθυνση του σπιτιού του στη Θεσσαλονίκη: Προφήτη Ηλία 11!

Θυμηθείτε κι εσείς μαζί του «τα καλύτερά του χρόνια»!»

 

Πηγή: gazzetta.gr