Διαλέξατε λάθος αντίπαλο κ. Γραμμένε!

Η περιβόητη εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου όσο και να φωνασκείτε και να σπαταλάτε ώρες λέξεων πάνω σε πληκτρολόγια δεν θα έρθει πότε!

Τέτοιες εξυγιάνσεις τις χαίρονται μόνο αυτοί που  σκέφτονται να γίνουν «χαλίφης» στην θέση του χαλίφη. Ίδιες κατά το δοκούν εφαρμογές νόμων, πάντα όμως εις βάρος του ‘’κακού’’ Ηρακλή με τους ταραξίες οπαδούς κατά τα λεγόμενα σας, και τους απίθανους λανθασμένους χειρισμούς της εκάστοτε διοίκησης που έμπαινε στην κυανόλευκη ΠΑΕ…

Όταν όμως αυτός ο κόσμος φώναζε εσείς τον λέγατε «τρελό», γιατί πολύ απλά δεν θέλατε ο Ηρακλής να μπει σε μονοπάτι αισιοδοξίας και βιωσιμότητας με τα δικά του θέλω. Και τι εννοούμε;  Μεγάλο και τρανό παράδειγμα ήταν ο περιβόητος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό με διαιτητή τον κ. Νίκου από την Νάουσα ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα στο περάσει στον τελικό η ομάδα του Πειραιά, και άλλα τόσα παιχνίδια τα οποία ο Ηρακλής ήταν το εύκολο θύμα διότι η εκάστοτε διοίκηση δεν προσπάθησε να διεκδικήσει το δίκαιο, παρά μόνο τρίβονταν στην κασίδα του κάθε «μεγαλοεξυγιαντή».  Από εποχή Θεοδωρίδη και έπειτα με την πώληση Χρήστου Κωστή και ούτω καθ’ εξής.

Ακόμα και από πλευράς του  Μυτιληναίου η ομάδα βάλλονταν, γιατί πρέπει  να είσαι μεγάλος ‘’άμπαλος’’ με τέτοιο οικονομικό μέγεθος να πας να πάρεις παίκτες κομπάρσους τύπου Μπελσούε, Σμετ, Νιστρόι και άλλα τέτοια παλτά. Αν ήθελε να κάνει πραγματικά μεγάλο τον Ηρακλή δεν θα έμπαινε στο τρυπάκι να πάρει τέτοιους παίκτες. Ο Ηρακλής ήθελε έντεκα Φοφόνκα με το πάθος και την θέληση του.  Και τότε ο Μυτιληναίος δεν ήθελε τον Ηρακλή αλλά άλλη ομάδα!  Αν ήθελε και γήπεδο μπορούσε να κάνει και εγκαταστάσεις και 1002!

Και οι επόμενες διοικήσεις ήταν πραγματικά ότι να ναι με πολλά ψέματα, πολλούς φαρισαϊσμούς, πουλώντας ελπίδα και όραμα το οποίο κατέληξε στον βρόντο.   Όπως και ο Ρέμος που καταλογίζει ευθύνες στον κόσμο του Ηρακλή, αλλά ξεχνάει ότι το χρέος δεν το έκανε ο κόσμος αλλά οι στενοί του συνεργάτες…  Και μετέπειτα ήρθαν και τα υπόλοιπα με την βοήθεια των εξυγιαντών της ΕΠΟ (σ.σ. Κουρίδης, Πιλάβιος κλπ).

Από εκεί  και πέρα μπήκαμε στην ζώνη του λυκόφωτος, με ένα αχνό φως να ξεπροβάλλει από μια καταπακτή κτηρίου η οποία είχε πολλές ακαθαρσίες που βγήκαν μετά από καιρό, όμως μάταια, αφού αυτός που πλήρωσε το μάρμαρο της εξυγίανσης για ακόμα μια φορά ήταν ο Ηρακλής μετά το 1980 ήρθε το παρολίγον 2010 και η ολοκλήρωση αυτής το 2011, όμως δεν σταμάτησαν εκεί…

Οι κυανόλευκοι επανήρθαν και προσπάθησαν να χτίσουν κάτι καινούριο, όμως μάταια καθώς συνεχίστηκε αυτή «τρέλα» των ατασθαλιών, των ψεμάτων και των κακοδιαχειρίσεων που έφεραν κατά καιρούς τον Ηρακλή σε πολύ δύσκολη θέση.  Ο Παπαθανασάκης φάνηκε ότι ήταν στην τελική προσυμφωνημένος στο να εκμεταλλευτεί το όνομα του Ηρακλή όπως αποδείχθηκε μαζί και με τους συνεργάτες του οι οποίοι έκαναν το Καυτανζόγλειο «Αλκατράζ» γεμάτο από μπράβους, ματ και ασφάλεια. Οι φωνές του κόσμου και σε αυτό γράφτηκαν  σε εγκεφαλικούς κάδους, καθώς ήδη είχε παρθεί η απόφαση ότι ο Ηρακλής είναι εκτός στρατοπέδων, κάτι που αποδεικνύεται και στην συνέχεια..

Πίστεψαν ξανά ότι ο Ηρακλής δεν έχει μέλλον, δεν θα έχει ξανά την ίδια αύρα, δεν θα  έχει ξανά ζωή στον χώρο του Ελληνικού Αθλητισμού, αλλά και  πάλι πέφτουν έξω, όμως ο δικός τους πόλεμος ξεκίνησε από τώρα γιατί βλέπουν ότι ο Ηρακλής δεν το βάζει κάτω, δεν παραδίνεται, δεν πουλάει συνειδήσεις,  δεν μερίζεται σε στρατόπεδα, δεν εξαγοράζεται από κανέναν «ψευτοεξυγιαντή», και δεν αρνείται αυτό που πρεσβεύει από την αρχή της ιστορίας του.

Τα όπλα τους;  Στοχοποιήσεις οπαδικού κόσμου, στοχοποίηση περιουσίας του συλλόγου, στοχοποίηση αγωνιστικών πλάνων, στοχοποίηση και προσβολή της ιστορίας του και αξίας τους, δίχως ντροπή και δίχως ίχνος αξιοπρέπειας.

Και η δεύτερη στοχοποίηση έχει να κάνει με την αντίδραση όταν νιώσουν έτοιμοι να πάρουν την περιουσία του Ηρακλή στα χέρια τους ώστε οι υπόλοιποι να μην αντιδράσουν. Θα μου πει κανείς για τις οικονομικές αστοχίες του παρελθόντος, όμως τι έκανε η εκάστοτε πολιτεία για να βάλει στοπ σε αυτά; Απλά περίμενε το τέλμα για να πράξει τώρα που νομίζουν ότι δεν υπάρχει γυρισμός;

Όμως αυτό το βιβλίο έχει ξαναδιαβαστεί σαν το παραμύθι της Χένσελ και του Γκρέτελ…

Και αυτό την ίδια κατάληξη θα έχει.. Τραβηγμένα και καλά λόγια στο όνομα του Ηρακλή αλλά η κατάληξη είναι ότι θέλετε να τον αφανίσετε τον σύλλογο, όμως η μάγισσα στο παραμύθι έπεσε μόνη της μέσα στην φωτιά που ήθελε να φάει τα παιδιά, το ίδιο όμως θα πέσετε και εσείς μέσα που θέλετε τον αφανισμό του ιστορικότερου συλλόγου της τη χώρας.

Κύριε Γραμμένε είστε και εσείς πλέον σε αυτή την «black list»  του Ηρακληδέα, γιατί πολύ απλά τέτοια πισώπλατα μηνύματα είναι γνωστά σαν ερωτικά ραβασάκια που μένουν πάντα αναπάντητα…

Ήταν στο χέρι σας να κάνατε κάτι απλό τουλάχιστον, όμως ο δρόμος κατά του Ηρακλή είναι γνωστός και αυτόν ακολουθείτε..

Διαλέξατε λάθος αντίπαλο όμως…