Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Δυναμικό παρών του κόσμου στο Κατσάνειο για τον Αυτοκράτορα!(Φώτο-ρεπορτάζ)

Ο κόσμος του Ηρακλή έδωσε δυναμικό παρών στο Κατσάνειο, ώστε να δει πρώτη φορά φέτος ανεπίσημα τον Αυτοκράτορα, στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ΧΑΝΘ.

Μετά την λήξη του αγώνα μπάσκετ οι φίλοι του Ημίθεου, μετέβησαν λίγο πιο δίπλα στο χώρο όπου στεγάζεται όλη η ιστορία του ΓΣ Ηρακλής, δηλαδή στο Κατσάνειο.

Με την σειρά τους δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα δείχνοντας πως και φέτος θα είναι η δύναμη της ομάδας, δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον κόσμο και την αναμέτρηση:

Για την ιστορία της φιλικής αναμέτρησης ο Ημίθεος επικράτησε με άνεση 3-0 σετ.

Ο προπονητής κ. Ορφανός ξεκίνησε το φιλικό με την βασική ομάδα ενώ στο 2ο και 3ο σετ έκανε αλλαγές δοκιμάζοντας τους νεαρούς αθλητές και τη δυναμική τους. Εκτός του φιλικού παρέμεινε ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας που αναρρώνει από τον τραυματισμό του όπως και ο Σωτήρης Σωτηρίου που ταλαιπωρειται από την μέση του.

Η ομάδα αύριο αναχωρεί για την Πάτρα όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά ανάμεσα στις ομάδες της Πάτρας, του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς.

Τα σετ( 25-17, 25-17, 27-25)

Οι δηλώσειςτου Γιάννη Ορφανού:

Ο προπονητής κ. Ορφανός μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε : Σήμερα ουσιαστικά ήταν η πρώτη επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπροστά στον κόσμο. Ένα φιλικό παιχνίδι που δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα. Ένα παιχνίδι για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της προπόνησης. Αυτά που ήθελα να δω τα είδα μέσα από το φιλικό. Η ομάδα είναι στα μέσα της προετοιμασίας αν και έχουμε λίγες μέρες που είμαστε όλοι μαζί με τον Κλίντι να έχει κάνει τρεις προπονήσεις και σήμερα το φιλικό ενώ ο Μπαιρον δύο και το φιλικό. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Αύριο έχουμε το ταξίδι μας στην Πάτρα που παίζουμε με τον παναθηναϊκό και εκεί σίγουρα θα βγάλουμε πιο κρίσιμα συμπεράσματα.