Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Κουκόλης: «Σημαντική θα είναι η νίκη στην πρεμιέρα»

Στον «Arena 89,4 μίλησε ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή Χρήστος Κουκόλης, τονίζοντας πως μια νίκη στην πρεμιέρα θα ήταν σημαντική για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Όλο αυτό τον καιρό δουλέψαμε πολύ καλά και είμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι όλες οι ομάδες φορμαρισμένες υπάρχουν όμως ακόμη περιθώρια βελτίωσης” τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για το φετινό στόχο, την πίεση αλλά και το χρόνο που έχουν ως σύνολο για να παρουσιάσουν ένα ομοιογενές σχήμα μέσα στο γήπεδο σχολίασε: “Το μυαλό όλων είναι στο να παρουσιάσουμε κάτι καλό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πιεστούμε και το καλύτερο ήταν ότι ο χρόνος ήταν με το μέρος μας”.

Για την πρεμιέρα με τον Ηρόδοτο στο Καυτανζόγλειο σημείωσε: “Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα υπάρχει το άγχος αλλά θα φανούμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε. Το πρώτο παιχνίδι που θα είναι εντός έδρας θα νιώσουμε τον παλμό του κόσμου που θα μας βοηθήσει. Είναι καλό που έχουμε παιχνίδι στο γήπεδό μας, θα μας δώσει ώθηση”.

Για το εάν θα υπάρχει άγχος στον αγώνα με την Κέρκυρα τη δεύτερη αγωνιστική από την παρουσία του κόσμου: “Δεν θα είναι πρόβλημα, θα είναι το τέλειο. Η πίεση υπάρχει για το στόχο της ανόδου. Ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και θα είναι η πίεση δημιουργική για εμάς”.

Για την διαφημιστική καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας επεσήμανε: “Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο μήνυμα. Στο πρώτο βίντεο ήμασταν κι εμείς πρωταγωνιστές. Υπήρχε πολύ γέλιο, ο Μιχάλης (σ.σ. Γιαννίτσης) που ήταν εκ των πρωταγωνιστών ξεδίπλωσε άλλο ένα ταλέντο του”.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο πως φαντάζεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο: “Φαντάζομαι τη χρονιά πετυχημένη. Να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε χαρούμενοι. Έτσι το έχω στο μυαλό μου, να ικανοποιήσουμε τον κόσμο του Ηρακλή που περιμένει από εμάς πολλά πράγματα”.