Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Κυριακίδης: «Επιθυμώ να παραμείνω στον Ηρακλή»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Metrosport ο αριστερός μπακ της περσινής ομάδας Σάββας Κυριακίδης,εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν πέρσι μετά το ξεκίνημα της σεζόν.

Από την 4η αγωνιστική όπου αγωνίστηκε πρώτη φορά, στο ματς στα Τρίκαλα Ημαθίας. Που ήρθε και κόλλησε άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα. Που έγινε σημαντικό κομμάτι της, απαραίτητο «γρανάζι» της μηχανής, στέλεχος της επιτυχίας και του εξαιρετικού κλίματος. Θα είναι και του χρόνου; Ερωτηματικό. Ερωτηματικό που… βασανίζει και τον ίδιο. «Εγκλωβισμένος» τρόπον τινά στις εξελίξεις, ο Σάββας Κυριακίδης υπογραμμίζει στη «Μ» πως θέλει να ξαναζήσει αυτή την αύρα που ένιωσε πέρσι στον Ηρακλή, πως θέλει να αποτελέσει κομμάτι της ομάδας και φέτος. Απόλυτα φυσιολογικά όπως υπογραμμίζει πως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο, αλλά από τις αποφάσεις που θα λάβει η Δόξα Δράμας για το μέλλον τόσο του ίδιου, όσο και των Παναγιωτούδη και Ρεβυθόπουλου. Αν αποφάσιζε ο ίδιος μάλλον εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας πως θα ήταν ήδη παίκτης του Ηρακλή…

«Περιμένω τις εξελίξεις»

Βρίσκεται στη Δράμα. Έμαθε για τις επαφές που έγιναν και περιμένει τις εξελίξεις: «Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν έχουμε πάρει το «ΟΚ» από τη Δόξα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είδαμε την πληροφορία ότι δόθηκε το «πράσινο φως», όμως την επόμενη μέρα μας είπαν ότι πρέπει να περιμένουμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής. Άρα περιμένουμε». Εδώ σαφώς το πρόβλημα έχει να κάνει γενικότερα με το προσωπικό ποδοσφαιρικό του μέλλον. Να γνωρίζει δηλαδή ο ίδιος ποια θα είναι η επόμενη μέρα: «Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Θέλουμε να ξέρουμε τι θα συμβεί. Μακάρι όμως να μείνω στον Ηρακλή. Θέλω να είμαι στην ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την περσινή χρονιά. Από τη διοίκηση, τον κόσμο που μας στήριξε, από τους ανθρώπους της ομάδας. Απ’ όλα. Εξαρτάται από τη Δόξα σε μεγάλο βαθμό».

Πηγή: Metrosport