Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Σε μία δήλωση εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, την κακή αγωνιστική εικόνα, την δεύτερη απομάκρυνση προπονητή και τα άσχημα αποτελέσματα. Περισσότερα »

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ΠΑΕ Ηρακλής γνωστοποίησε την απόφαση που πάρθηκε από κοινού για τη λύση της συνεργασίας με το Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Περισσότερα »

 

Νέα νίκη οι έφηβοι του Ηρακλή!

Την τρίτη τους νίκη σε τρία παιχνίδια, πήραν οι έφηβοι του Ηρακλή, νέο θύμα τους αυτή την φορά ο ΑΣ Αργώ Βόλου με 3-0, οι παίκτες του Στέφανου Νάνα που κάθισε στον πάγκο λόγο ότι ο προπονητής των εφήβων Λάμπης Μπαμπαλιούτας, έλειπε με την ανδρική ομάδα στο Βραχάτι.

Τα σετ ( 25-18, 25-19, 25-14)

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Στέφανος Νανάς αναφορικά είπε : « Το σημερινό παιχνίδι είχε πολλά χαρακτηριστικά με το χθεσινό. Κάναμε μια διαχείριση, προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Το μυαλό μας φυσικά είναι στραμμένο περισσότερο στο αυριανό παιχνίδι χιαστί και περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο που θα παίξουμε. Με το καλό να γυρίσουν ο Στ. Τζιουμάκας μαζί με τον προπονητή μας Λ. Μπαμπαλιούτα και αύριο να παρουσιαστούμε όπως πρέπει γιατί ουσιαστικά αυτό το παιχνίδι περιμέναμε για να περάσουμε εκεί που πιστεύω ότι ανηκουμε, δηλαδή στο final 4 του Πανελληνιου Πρωταθληματος».