Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Νέος προπονητής ο Κώστας Μέξας,παρών στο Ιβανώφειο(Εικόνες)

Νέος προπονητής του Ηρακλή θα είναι Κώστας Μέξας που θα αντικαταστήσει στον πάγκο του Ημίθεου τον Λεύτερη Χατζηκυριακίδη, ο νέος κόουτς  έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Ιβανώφειο με τους παίκτες του της νέας του ομάδας.

Εκεί στην απογευματινή προπόνηση και είχε μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Αγγελακόπουλος και Γιαννακίδης, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τα προβλήματα που τους κράτησαν εκτός δράσης τον τελευταίο καιρό.

Η καριέρα του 

Ο 42χρονος κόουτς ξεκίνησε από νεαρή ηλικία την προπονητική από την ομάδα του Χορτιάτη και μετά ακολούθησε η ομάδα των Αμπελοκήπων, η γυναικείες ομάδες του Μ. Αλεξάνδρου και της Καστοριάς, η ΜΕΝΤ, η τριετία στο Ιβανώφειο και στον Ηρακλή (2008-2011), ο ΚΑΟΔ, ο Απόλλων Πάτρας και τα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ 

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωστα Μέξα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του και ευόδωση ομαδικών και προσωπικών στόχων, με υγεία και δουλειά!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ