Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Σε μία δήλωση εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, την κακή αγωνιστική εικόνα, την δεύτερη απομάκρυνση προπονητή και τα άσχημα αποτελέσματα. Περισσότερα »

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ΠΑΕ Ηρακλής γνωστοποίησε την απόφαση που πάρθηκε από κοινού για τη λύση της συνεργασίας με το Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Περισσότερα »

 

Οι εκλεκτοί του Σπύρου Μπαξεβάνου για το παιχνίδι με τον Άρη Παλαιοχωρίου!

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει αύριο στις 15:00 για την 27η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής στον 2ο όμιλο, τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου εκτός έδρας, με τον προπονητή της ομάδας Σπύρο Μπαξεβάνο να ανακοινώνει τους 19 εκλεκτούς για το σημαντικό αγώνα, ένας εξ΄αυτών θα αποκλειστεί αύριο από την αποστολή!

Θυμίζουμε εκτός είναι ο τιμωρημένος Ρεβυθόπουλος!

Αναλυτικά οι επιλογές του:

Γιώργος Αμπάρης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Παντελής Αθανασίου, Βασίλης Αμαραντίδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Κώστας Καζναφέρης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλλας, Παντελής Κρυστάλλης, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Λεό Ντε Σμεντ, Κριστιάνο Μεντί, Τάι.