Οι πράξεις θα καθορίσουν το μέλλον

Μια νέα αρχή ξεκινάει για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, καθώς ο Τομ Παπαδόπουλος είναι πλέον μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ Ηρακλής.

Στον Ηρακλή έχουμε συνηθίσει να αναφερόμαστε στην αισιοδοξία που πρέπει να υπάρξει, αλλά και στην ενότητα, όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος είναι πάντα κοντά, όμως υπάρχει και ο κόσμος που δικαιολογημένα είναι αμετάπειστος μετά απ’ όσα έχει βιώσει και δει τα τελευταία χρόνια, με διοικήσεις στην κυριολεξία «πυροτεχνήματα»!

Οι πράξεις είναι αυτές που θα κερδίσουν, και αυτές που θα δώσουν άλλη αύρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι γνωστό τι θέλει ο κάθε κόσμος για την ομάδα του, και αυτό λέγεται αλήθεια και διαφάνεια. Αν υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον, τότε να το πει εκείνη την ώρα, και όχι το πρόβλημα καθημερινώς να διαιωνίζεται. Επίσης αν υπάρξει ενόχληση από τα «ντεμέκ» μεγάλα στρατόπεδα, τότε να έχει την απάντηση που πρέπει, αφού έχει οικονομική δυνατότητα και δεν χρειάζεται «λυκοφιλίες» ώστε να φέρει εις πέρας μια δύσκολη κατάσταση.

Επιπλέον είναι και το μεγάλο θέμα των αυλοκολάκων οι οποίοι δεν κοιτάνε το καλό του συλλόγου, αλλά κοιτάνε πως θα τον «τρυπήσουν» ακόμα μια φορά! Και πολλά πράγματα ακόμα που πρέπει πλέον στον Ηρακλή να μην θεωρούνται κατορθώματα, όπως η αδειοδότηση, μια οικονομική υπέρβαση και ούτω καθ’ εξής.

Τα μεγάλα λόγια είναι καλό να αποφεύγονται, αφού ο Ηρακλής έπαθε και δεν έμαθε, αλλά έπρεπε να τραβήξει ακόμα μια σφαίρα από τα σπλάχνα του ώστε να προχωρήσει μπροστά. Το νέο γήπεδο του Ηρακλή που αναφέρθηκε είναι ένα θέμα που «πληγώνει» τον σύλλογο, και σε αυτό η πολιτεία που έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης.  Όταν έρθει η ώρα, και αν γίνουν αυτά που πρέπει, τότε όλοι θα δώσουμε το έναυσμα για το όνειρο της περιουσίας του Ηρακλή.

Η βοήθεια του κόσμου είναι δεδομένη, αλλά για οι πράξεις είναι αυτές που θα καθορίσουν το μέλλον..