Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Περιμένουν την Δόξα για Ρεβυθόπουλο,Παναγιωτούδη,Κυριακίδη!

Απολύτως διαφωτιστικό το ρεπορτάζ του συνάδελφου Γιάννη Τσερβίνη στην εφημερίδα «Metrosport»:

«Άπαντες πραγματοποίησαν μία πολύ καλή χρονιά βοηθώντας τα μέγιστα για την άνοδο του Ηρακλή στη Football League. Όλοι τους όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα συνεχίσουν στους κυανόλευκους τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όχι γιατί δεν αποτελούν επιλογές του Σπύρου Μπαξεβάνου, κάθε άλλο μάλιστα μιας και ο 47χρονος τεχνικός «επενδύει» σε αυτούς.

Ούτε γιατί θέλουν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Αλλα πολύ απλά γιατί οι Παναγιωτούδης, Ρεβυθόπουλος και Κυριακίδης ανήκουν στη Δόξα Δράμας, με τους «μαυραετούς» να είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την… τύχη τους. Πώς έχει όμως το… story με τους τρεις παίκτες; Με τον ερχομό τους στον Ηρακλή ουσιαστικά υπέγραψαν συναλλαγματικές που λήγουν την 1η Ιουλίου, όταν και πρέπει να αποφασίσουν στη Δράμα για το αν θα παραμείνουν στην ομάδα ή θα μείνουν ελεύθεροι. Αλλωστε δανεισμός τους δεν υπήρξε στον Ηρακλή, καθώς δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από ομάδα που αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία σε μία που βρίσκεται σε ερασιτεχνική όπως ο Ηρακλής πέρυσι.

Οι τρεις παίκτες απολαμβάνουν τις διακοπές τους και περιμένουν ενημέρωση από την Δόξα, αν και έχουν δείξει σαφή προτίμηση να συνεχίσουν στους κυανόλευκους. Αυτό που θα κρίνει ουσιαστικά την παρουσία τους στη Μίκρα είναι η απόφαση του νέου τεχνικού της δραμινής ομάδας, αφού αυτή είναι η ενημέρωση που είχαν στην επικοινωνία τους με τους ιθύνοντες των «μαυραετών».

Πηγή: Metrosport