Πράξεις, διαφάνεια, προστασία

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας θέλει να μπει στην ομάδα και μέχρι στιγμής τα λόγια του έχουν γίνει πράξεις. Και επίσης γνωρίζουμε και τι δουλειά κάνει που είναι το πλέον βασικό, αφού ο άνθρωπος διευθύνει φαρμακευτική εταιρία.

Κανείς όμως δεν γνωρίζει τι θέλει να κάνει στην Ελλάδα, και πως αυτός ο Καριμ Σορούρ από το πουθενά θέλει να πάρει τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Όλα αυτά είναι ερωτήματα του κόσμου που απασχολούν, και βέβαια η καχυποψία του κόσμου είναι σαφώς δικαιολογημένη από αυτά που πέρασε με τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Οι άνθρωποι που έχουν μιλήσει μαζί του από το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τον Αιγύπτιο. Ότι έχει ζητήσει ο επίσημος Ηρακλής από επίσημα έγγραφά την επόμενη ημέρα τα είχαν.  Ο ίδιος ο επιχειρηματίας έδωσε το «οκ» για να προχωρήσει το θέμα, και αυτό που απέμεινε είναι να περάσει και από τα αρμόδια Υπουργεία για έλεγχο, επειδή η Αίγυπτος δεν είναι στην Ευρώπη.

Εφόσον ευδοκιμήσουν οι επαφές και καταλήξουν σε «γάμο» τότε ο ίδιος πρέπει κάθε ημέρα να αποδεικνύει την σοβαρότητα του με αλήθειες οι οποίες να προέρχονται από πράξεις. Κάθε ημέρα μια πράξη θα φέρει πιο κοντά τον κόσμο, κάθε ημέρα μια αρνητική απάντηση στο παρασκήνιο, κάθε ημέρα να δίνει μάχες ενάντια στις δελεαστικές προτάσεις που θα δεχθεί από τα «στρατόπεδα», να πληρώνει παίκτες, η ομάδα να μην χρωστάει ούτε ευρώ, και πολλά ακόμα.  Έτσι μόνο θα κερδίσει τον κόσμο, και έτσι μόνο θα επιστρέψει.

Και δεν είναι μόνο αυτό…

Πολλοί «σαγανογλύφτες» θα πλησιάσουν τον Αιγύπτιο να τον «δαγκώσουν». Και το καλύτερο «δάγκωμα» είναι με την επευφημία και την αποθέωση. Η Μίκρα πρέπει να γίνει ένα μικρό γαλατικό χωρίο. Όποιος πλησιάζει για να προσβάλει και να κερδίσει με αποτέλεσμα η ομάδα να «τρυπηθεί», τότε να υπάρχει μια ηχηρή απάντηση.  Πολλοί μάνατζερ, αναξιόπιστοι άνθρωποι που «τρύπησαν» την ομάδα στο παρελθόν, και πόσοι ακόμα που θέλουν να βάλουν το τέταρτο αστέρι στην φανέλα. Αυτοί θέλουν να αφανίσουν τον Ηρακλή.

Αν ο Αιγύπτιος είναι αξιόπιστος θα φανεί….

Το θέμα  είναι πως ακόμα και τώρα βρίσκουν «τοίχο» αυτοί που θέλουν να σπείρουν διχόνοια και να βάλουν ξανά την ομάδα σε νέες περιπέτειες.

Η συσπείρωση και η αλληλεγγύη είναι το μεγάλο όπλο σε αυτούς που θέλουν το κακό της ομάδας. Ο Ηρακλής θέλει διαφάνεια, αλήθειες,  μα πάνω απ’ όλα πράξεις.  Αλλά η κεφαλή πρέπει να είναι η προστασία.

Γιατί η προστασία θα απομακρύνει και την παραμικρή προσέγγιση προσβολής από τους διάφορους που θέλουν από τώρα να πλησιάσουν την Μίκρα.