Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ρουτκάουσκας: «Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, με σκληρή δουλειά»

Ο Λιθουανός σέντερ της ομάδας μπάσκετ Ρονάλντας Ρουτκάουσκας σε δηλώσεις του στο επίσημο site της ΚΑΕ,τόνισε πως με σκληρή δουλειά ο Ηρακλής θα πετύχει τον στόχο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με την Καστοριά, ανέφερε:

«Είχαμε δύο εβδομάδες διακοπή, και πλέον έχουμε νέο προπονητή. Δεν μπορούσαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, συγκεντρωθήκαμε για να δουλέψουμε. Το θέλαμε περισσότερο και πιστεύω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα.

Μετά το παιχνίδι με το Μαρούσι ήμασταν υπό πίεση, τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, έχει φύγει αρκετή πίεση. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή και τώρα δουλεύουμε σκληρά για το στόχο μας».

Για τον επερχόμενο αγώνα (17/11, 16.30) με την Ευρώπη Πευκοχωρίου:

«Το Πευκοχώρι είναι νέα ομάδα, διαφορετική. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Παίζουμε καλά στην έδρα μας, αν είμαστε συγκεντρωμένοι δε θα είναι δύσκολο, δε θα είναι πρόβλημα για μας».

Όσο για το μήνυμα του για τους φίλους της ομάδας μας:

«Θέλω να είναι στο γήπεδο και να μας στηρίξουν. Μου αρέσει ο τρόπος που μας υποστηρίζουν. Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι».