Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Σε μία δήλωση εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, την κακή αγωνιστική εικόνα, την δεύτερη απομάκρυνση προπονητή και τα άσχημα αποτελέσματα. Περισσότερα »

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ΠΑΕ Ηρακλής γνωστοποίησε την απόφαση που πάρθηκε από κοινού για τη λύση της συνεργασίας με το Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Περισσότερα »

 

Στην Γ’ φάση προκρίθηκαν οι έφηβοι 2001 της Υδατοσφαίρισης(Φωτογραφίες)!

Στην Γ’ φάση των εφήβων 2001 πέρασε ο Ηρακλής στην Υδατοσφαίριση, οι παίκτες των Αγγέλου Κλώτσικα και Διαμαντή Διαμαντόπουλου είχαν απολογισμό μία νίκη και μία ήττα.

Τα Αποτελέσματα:

Ηρακλής Νεάπολη 10-7

Ηρακλής: ΠΑΟΚ 3-16

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά του Ηρακλή μας, στους προπονητές τους, στην διοίκηση, στους γονείς και όσους τρέχουν όλη την προσπάθεια αυτή.

Ο προπονητής της ομάδας κύριος Άγγελος Κλώτσικας και ο έφορος της ομάδας κύριος Παντελής Χατζηκυριάκος,αλλά και ο νεαρός αθλητής του Ηρακλή Παναγιώτης Χατζηκυριάκος, διακρίνονται στην παρακάτω φωτογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τμήμα της Υδατοσφαίρισης του Ηρακλή γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια, με τους προπονητές της ομάδας κυρίους Άγγελο Κλώτσικα και τον βοηθό του Διαμαντή Διαμαντόπουλο, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να μαθαίνουν τα μυστικά στου πόλο στα νέα παιδιά.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους που τρέχουν όλη την διαδρομή αυτή…

Ο Ηρακλής περιμένει και νέα παιδάκια με όρεξη για προπόνηση και δουλειά, ώστε να γίνουν αύριο αυτοί το μέλλον του συλλόγου που κουβαλάει βαριά κληρονομιά, με πολλούς τίτλους!

Για περισσότερες πληροφορίες για έγραφες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον έφορο της ομάδας κύριο Παντελή Χατζηκυριάκο στο τηλέφωνο 6986326407 .