Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Σε μία δήλωση εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, την κακή αγωνιστική εικόνα, την δεύτερη απομάκρυνση προπονητή και τα άσχημα αποτελέσματα. Περισσότερα »

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ΠΑΕ Ηρακλής γνωστοποίησε την απόφαση που πάρθηκε από κοινού για τη λύση της συνεργασίας με το Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Περισσότερα »

 

Στον αγώνα με τον Απόλλων Πόντου εκτίει ο Περόνε!

Ο Εμανουέλ Περόνε συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Σπάρτη, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να εκτίσει μια αγωνιστική τιμωρίας, το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή αποφάσισε ο Αργεντινός να εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Απόλλων Πόντου για την 10η αγωνιστική της  Football League, στο Καυτανζόγλειο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Όπως αποφασίστηκε σήμερα από το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή, ο Εμανουέλ Περόνε ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Football League και συγκεκριμένα στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου.