Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Στο ίδιο έργο θεατές…Ήττα με 3-0 στην Πυλαία!

Για ακόμη μια φορά, και δεύτερη την φετινή σεζόν σε μικρό διάστημα ο Ηρακλής ηττήθηκε με 3-0 σετ στην Κλειστό της Πυλαίας από τον συμπολίτη Π.ΑΟ.Κ, η πρώτη φορά ήταν στις αρχές Οκτωβρίου στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι είναι ότι σε αυτόν τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Volley league, o Αυτοκράτορας ήταν πιο κοντά στο σκορ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει κάτι, δεν έχει κερδίσει σετ!

Πρόκειται για μια αρνητική παράδοση για την ομάδα του Γιάννη Ορφανού, που σε τρεις συνεχόμενους αγώνες με τον συμπολίτη από τον περσινό τελικό του κυπέλλου και ως τα δύο φετινά,ο Ηρακλής έχει γνωρίσει την ήττα με 3-0 χωρίς να είναι αποφασιστικός, η ιστορία και η φανέλα είναι βαριά…

Τα μπάτζετ έχουν διαφορά, όμως είσαι Ηρακλής, και διαθέτεις έμπειρους παίκτες, δεν πρέπει να χάνεις με κατεβασμένα τα χέρια!!!

Παρόλα αυτά η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων γιατί βρισκόμαστε μόνο στην αρχή, μπορεί να αλλάξει αυτή η εικόνα στα ντέρμπι…

Για την ιστορία η γηπεδούχοι πήραν το πρώτο σετ με 25-20, το δεύτερο με 25-17, και ολοκλήρωσαν την νίκη με 25-19.

Τα σετ: 25-20, 25-17, 25-19 (3-0).