Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τα τμήματα,την αυτόνομη,και την Μάιντζ για την Ελπίδα!

Τα πανό των οπαδών της Μάιντζ για τον άδικο χαμό της Ελπίδας,είναι γνωστή η αγάπη τους για τον Ηρακλή, καθώς και η σχέση τους με τον σύνδεσμο του Ημίθεου την Αυτόνομη Θύρα 10.

το πανό, ανέφερε το εξής μήνυμά  που γράφτηκε με κόκκινο, το χρώμα της γερμανικής ομάδας και το «Ελπίδα», αλλά και το «ΑΘ10» με μπλε, το χρώμα του Ηρακλή…

Image may contain: outdoor

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και όλοι οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζουν την βαθιά οδύνη και τα θερμά τους συλλυπητήρια, στους οικείους της φιλάθλου της ομάδας μας, Ελπίδας Καπουσίζη.

Ο πρόωρος χαμός της, σκόρπισε θλίψη στην «κυανόλευκη» οικογένεια η οποία με απόλυτο θαυμασμό αναγνωρίζει την σκληρή μάχη που έδινε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ως γνήσια μαχήτρια της κερκίδας, η Ελπίδα έδωσε τον αγώνα με απαράμιλλο σθένος και μια αξιοθαύμαστη υπερηφάνεια μέχρι τέλους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…

Για όσους έφυγαν νωρίς…1000 Χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ.

Τα συλλυπητήρια του τμήματος Βόλεϊ:

Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό της Ελπίδας, μίας νέας κοπέλας που έφυγε πάνω στην ακμή της. Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Καλό παράδεισο Ελπίδα

Τραγουδάς μαζί μας!!!

Το αντίο της Αυτόνομης:

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Κρίμα και άδικο.

Μια τόσο νέα κοπέλα. Κοντά στον Ηρακλή και στο σύνδεσμο. Θα μας λείψεις Ελπίδα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ, ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ