Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Συνεχίζει και ο Τάι, φιλικό με Κέρκυρα,συνάντηση με Μυροφορίδη!

Ο Ηρακλής συνεχίζει να οργανώνεται ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που τον βρίσκει στο πρωτάθλημα της Football League, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινώσει κάποια μεταγραφή, το βάρος έχει πέσει στις ανανεώσεις.

Ο βασικός κορμός της περσινής σεζόν είναι σχεδόν ακάθεκτος, καθώς απομένει η συμφωνία με τον αρχηγό Άγγελο Καραντασιάδη, και η εκκρεμότητα με τους τρεις της Δόξα Δράμας.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων ο Ημίθεος ήρθε σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο Τάι ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Καυταντζόγλειο, με 31 χρόνο μέσο να αποτελεί ένα βασικό γρανάζι ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Νέο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Κέρκυρα στις 11 Αυγούστου, το οποίο θα γίνει στα 3-5 πηγάδια της Νάουσας.

Σήμερα η διοίκηση του Ηρακλή θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη, ώστε να ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ημίθεο, ο ίδιος έχει δηλώσει πως τον δένουν πολλά πράγματα με την ομάδα, καθώς και το προηγούμενο πέρασμα του την σεζόν 2014-15 στέφθηκε με επιτυχία αφού ο Ηρακλής πήρε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ.

Πρόκειται για μια συνταγή που έχει επιτυχίες και αν όλα πάνε καλά αυτές θα συνεχιστούν….