Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Τάι: «Έχω στην κάρδια μου τον Ηρακλή, παίζω για ευχαρίστηση»

Για την πρώτη θέση που κατέλαβε η ομάδα του στην κανονική περίοδο της Γ’ Εθνικής, όσο και για τα play-off ανόδου που θα κληθεί να δώσει ο Ηρακλής μίλησε ο Τάι, υπενθυμίζοντας για άλλη μία φορά το δέσιμο που έχει με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων»:

Για τον πρώτο στόχο που επιτεύχθηκε και την συνέχεια των playoffs:

«Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά τώρα αρχίζουν τα σημαντικά. Πήγαμε καλά, η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Και οι προπονητές έκαναν καλή δουλειά και ο πρώτος και αυτός που είναι τώρα».

Για την δύσκολη διαδικασία της ανόδου:

«Όλες οι ομάδες έχουν καλή ποιότητα, αλλά είμαστε έτοιμοι είμαστε το μεγαλύτερο κλαμπ. Θα γίνουν δυνατά παιχνίδια. Ότι χρειαστεί να κάνουμε θα το κάνουμε, και εμείς και ο κόσμος μας. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παλέψουμε, να παλέψουμε πολύ».

Για την επιστροφή του στην ομάδα και το πως νιώθει:

«Είτε παίζω είτε όχι θα έχω την ομάδα στην καρδιά μου. Είμαι φίλαθλος του Ηρακλή. Παίζω για ευχαρίστηση. Γιατί μου αρέσει η ατμόσφαιρα, γιατί νιώθω σαν το σπίτι μου, για αυτά».

Για την ατμόσφαιρα και τους φίλαθλους της ομάδας:

«Φυσικά και λατρεύω τους οπαδούς. Δεν μου αρέσει να μιλάω και να λέω αερολογίες. Έκανα φίλους, αισθάνομαι άνετα, δεν θέλω να φύγω, εκτός αν μου πει κάποιος Τάϊ δεν κάνεις, εκεί θα σταματήσω την καριέρα μου».

Για το ότι νιώθει πιο άνετα από όλες τις ομάδες που έχει περάσει:

«Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά η πόλη, η ομάδα με κάνουν και νιώθω πολύ άνετα. Κάτι που αγαπάς το βοηθάς στα δύσκολα. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας. Ακόμη και τώρα που είναι σε κακό σημείο. Θέλω να μείνω και του χρόνου. Ξεκινήσαμε από το μηδέν δεν είχαμε παίκτες στην αρχή της σεζόν. Είναι εκπληκτικό, πρέπει να πούμε ευχαριστώ στους ανθρώπους που έφτιαξαν την ομάδα από την αρχή. Τώρα πρέπει να μιλήσουν τα αποτελέσματα».

ΠΗΓΗ: Arena 89,4 FM.