Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Τέλος από τη Volley League ο Εθνικός Πειραιώς!

Τέλος από το πρωτάθλημα της Volley League ο Εθνικός Πειραιώς, όπου ανακοίνωσε η διοίκηση του, και με σχετική ανακοίνωση ήρθε η απόφαση αυτή.

Διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες:

Η πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού Πειραιώς Δώρα Ιωαννίδου με επιστολή που απέστειλε στην ΕΣΑΠ δηλώνει την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα Volley League 2018-19.

Παράλληλα ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ στο Δ.Σ. Εθνικού Σπύρος Κουτούβαλης εξέδωσε ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους της διάλυσης του τμήματος και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στις επιτυχίες μέχρι και τη σεζόν 2017-18:

Η επιστολή με ημερομηνία 11 Ιουλίου που υπογράφει η πρόεδρος του Εθνικού ΟΦΠΦ Ιωαννίδου Δώρα αναφέρει:

Σας γνωρίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Εθνικού στις 4 Ιουλίου 2018 αποφάσισε τη διάλυση του ΤΑΑ Εθνικός ΟΦΠΦ και τη μη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα Volley League 2018-19. Eξουσιοδοτούμε το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ για κάθε περαιτέρω σχετική απόφαση και πρωτοβουλία.

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. Πετοσφαίρισης Εθνικού Σπύρος Κουτούβαλης με ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Μετά και την οριστική απόφαση του Εθνικού ΟΦΠΦ να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Volley League, ως νέος εκπρόσωπος πετοσφαίρισης του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Εθνικού, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια, εγώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλου του Εθνικού, τον βασικό συντελεστή της παραμονής της ομάδας μας στην Volley League που αποτελεί τεράστια επιτυχία, έναν εξαιρετικό επαγγελματία, άνθρωπο και χαρακτήρα, τον προπονητή Σάκη Ψάρρα και τον αδελφό του, βοηθό προπονητή Αργύρη Ψάρρα, για την υπομονή που έδειξαν και την πίστη που είχαν μέχρι τώρα, ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να καταφέρει έστω και στις καθυστερήσεις να κατέβει στην Volley League. Ίσως ήταν και οι μοναδικοί που το πίστευαν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Θα ήταν παράλειψη του Εθνικού και δική μου να μην ευχαριστήσω από καρδιάς και το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας που αποτελείται από: τον team manager Δημήτρη Χριστόπουλο, την στατιστικολόγο Γεωργία Αρβανίτη, τον φροντιστή Νίκο Μοεφωνιό, τον γυμναστή Θωμά Ζάττα, τον φυσιοθεραπευτή Χάρη Χατζηγρηγορίου, οι οποίοι είναι και προσωπικοί μου φίλοι.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και μακάρι στο μέλλον να ξανά συνεργαστούμε. Είναι πολύ σημαντικό για τον Εθνικό και για μένα προσωπικά να συνεργάζομαι με τόσο θετικούς ανθρώπους όσο είναι οι παραπάνω συντελεστές της περσινής επιτυχίας της ομάδας μας».

Πηγή: volleynews.gr