Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Την Δευτέρα 20 Αυγούστου ξεκινάει ο Αυτοκράτορας!

Έτοιμος για να χτίσει τον Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γιάννης Ορφανός.

Ο Αυτοκράτορας ξεκινά την προετοιμασία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Δευτέρα 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο Κατσάνειο γήπεδο η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το παρών θα δώσουν σύσσωμο το προπονητικό stuff καθώς και οι αθλητές : Προύσαλης, Αρμενάκης, Μπαμπαλιούτας, Μούχλιας Β. Μπουράκης, Τζιουμάκας, Φωτιάδης οπως επίσης και οι νεοαποκτηθέντες : Σωτηριου, Ντίνας, Μούχλιας Δ., Κουκουμάκας και ο Τερζόγλου.
Το στάδιο της προετοιμασίας θα ακολουθήσουν και οι έφηβοι: Στεφανίδης, Καλαϊτζίδης και Βαρβεσιώτης οι οποίοι πρόσφατα έγιναν επαγγελματίες.

Ο Μπάιρον Φέργκιουσον θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 10 Σεπτέμβρη καθώς ο αθλητής ως τις 7 του μήνα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.
Επίσης αρχές Σεπτέμβρη αναμένεται και ο ξένος ακραίος ο οποίος θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η πρώτη προπόνηση θα είναι κλειστή για τον κόσμο ενώ η επίσημη παρουσίαση θα γίνει μόλις έρθουν οι ξένοι αθλητές και η ομαδα ειναι πλήρης.

Να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Με τη στήριξη και την παρουσία του κόσμου στο πλευρό της ομάδας, θα το διανύσουμε όλοι μαζί πιο εύκολα. Ο κόσμος είναι η δύναμη μας.

Καλούμαστε όλοι, λοιπόν, να ανταποκριθούμε και να στηρίξουμε αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας του Αυτοκράτορα.