Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Φιλικό με Κέρκυρα στις 18:00, τέλος το ΑΕΠ,δηλώθηκε η ομάδα!

Το τελευταίο του φιλικό στα 3-5 Πηγάδια όπου προετοιμάζεται δίνει σήμερα στις 18:00 στο  γήπεδο «Λιβάδι”, πλησίον του αθλητικού κέντρου της προετοιμασίας, ο Ηρακλής κόντρα σε μια από τους ανταγωνιστές του για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ ο λόγος για την Κέρκυρα.

Οι Φαίακες υποβιβάστηκαν την φετινή σεζόν από την Σούπερ Λίγκα, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου που μετρά δύο στις δύο νίκες στα φιλικά με Νάουσα και Εθνικό Άχνας,θέλει συνεχίσει το νικηφόρο σερί.

Τέλος το ΑΕΠ

Ένα όνομα που μας βασανίζει από το 2012, επιτέλους φεύγει από τον Ηρακλή μας, που δεν θα ξανά έχει την ονομασία ΑΕΠ Ηρακλής, και από εδώ και πέρα θα λέγεται ΠΑΕ ΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, όπως πραγματικά είναι το όνομα του συλλόγου, το ΑΕ σημαίνει Αθλητική Ένωση.

Ο Ημίθεος δηλώθηκε κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League και στο κύπελλο, δηλώνοντας έτοιμος για να γυρίσει εκεί όπου ποτέ δεν έπεσε!!!