Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Σε μία δήλωση εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, την κακή αγωνιστική εικόνα, την δεύτερη απομάκρυνση προπονητή και τα άσχημα αποτελέσματα. Περισσότερα »

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ΠΑΕ Ηρακλής γνωστοποίησε την απόφαση που πάρθηκε από κοινού για τη λύση της συνεργασίας με το Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Περισσότερα »

 

Χατζόγλου: «Το γεμάτο Καυτανζόγλειο,είναι η δύναμη του Ηρακλή»

Ο διοικητικός σύμβουλος της ΠΑΕ Σάκης Χατζόγλου μίλησε στον FAIR PLAY FM 96,1 λέγοντας πως το γεμάτο Καυτανζόγλειο είναι η δύναμη του Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σχετικά με τα διαρκείας: «Είναι πολλαπλό το μήνυμα και κοινωνικής προσφοράς αλλά και οπαδικής, για εμάς που καθίσαμε στους καναπέδες και ξεχάσαμε την ομάδα. Πρέπει να σηκωθούμε από αυτούς και να δούμε το Καυτατζόγλειο γεμάτο.»

Σχετικά με τον Παπαδόπουλο: «Είναι ένας άνθρωπος πολύ παθιασμένος για αυτό που κάνει παρά την ηλικία του. Έχει φοβερές ιδέες για αυτό είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Αμερική. Θα βοηθήσει πολύ τον Ηρακλή και με το μάρκετινγκ με τις συνεργαζόμενες εταιρίας του. Θα καταφέρει να προσελκύσει τον κόσμο σχετικά με αυτό που προσφέρει ο Ηρακλής.»

Σχετικά με το Καυτανζόγλειο: «Σκεφτόμαστε να φτιάξουμε το εστιατόριο, τις σουίτες. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν χώρο που αντιπροσωπεύει το μέγεθος του Ηρακλή. Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει όρεξη και χρήματα για τον Ηρακλή.»

Σχετικά με τον Σάκιεβιτς: «Αυτό είναι θέμα του Παπαδόπουλου. Ωστόσο, φέτος δύσκολα θα έρθει.»

Σχετικά με την έλευση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο: «Δεν το έχουμε σκεφτεί γιατί δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με εικασίες. Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε που συμβαίνουν στο παρόν.»

Σχετικά με την ομάδα: «Φαίνεται ότι η ομάδα βελτιώνεται μετά τον αγώνα του Κυπέλλου. Έχει η ομάδα να δώσει ακόμα και έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.»

Σχετικά με τις εργασίες στην Μίκρα: «Έχουν ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα περίπου. Σε περίπου 40 μέρες θα είναι έτοιμα, ένα ή δύο γήπεδα. Φτιάχνουμε και τα κτήρια, πραγματικά έχουν ξεκινήσει πολλές διαδικασίες εκεί. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε μία εντελώς διαφορετική άποψη όσον αναφορά τις υποδομές.»

Σχετικά με το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κόσμο του Ηρακλή: «Θέλω να δω το γήπεδο γεμάτο ξανά!»

Πηγή: FAIR PLAY FM 96,1