Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Όταν ο Ηρακλής ασχολείται μόνο με αγωνιστικό κομμάτι…Ιδού τα αποτελέσματα!

Είναι κάτι φορές που γυρίζοντας τον χρόνο προς τα πίσω, και βλέπεις αυτά που έχει περάσει ο Ηρακλής, λες πως καμία άλλη ομάδα στην θέση του δεν έχει φτάσει ποτέ ,και δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για αδικίες και τα σχετικά!

Τι να πρώτο θυμηθείς, διοικήσεις καταστροφικές, τους τρεις εξωαγωνιστικούς υποβιβασμούς, την εμμονή να αφανίσουν τον Ημίθεο, την κατάχρηση της περιουσίας του, και άλλα πολλά!

Όλα αυτά συν τον πόλεμο, όταν με την αξία του ο Ηρακλής επιστρέφει εκεί που ανήκει, το γιατί γίνεται αυτό, είναι απλούστατο επειδή δεν μπαίνει σε άρμα για να είναι και καθοδηγούμενος!

Φτάνοντας στο σήμερα και στην περιπέτεια της Γ ΄ Εθνικής, όπου σε χρόνο μηδέν ο Ημίθεος έκανε ομάδα, και κατάφερε χωρίς προετοιμασία, να πάρει την πρώτη θέση, η εξήγηση που δίνεται είναι ότι η φανέλα ζυγίζει πολλά κιλά, και ο λαός του Ηρακλή είναι πάντα παρών και δυνατός!

Ο Ηρακλής ζητά και θέλει ηρεμία διοικητική,χωρίς τα λάθη του παρελθόντος, τους Παπαθανασάκηδες και Σία, αλλά χρειάζεται πάνω στην φετινή διοίκηση που έχει μέσα ανθρώπους που ξέρουν την σημασία του συλλόγου,να έρθει ένας διοικητικός ηγέτης που θα δώσει φτερά στα όνειρα του φίλαθλου κόσμου του Ηρακλή, με πράξεις όχι λόγια για από αυτά έχει χορτάσει ο κυανόλευκος λαός!

Έχοντας ηρεμία και διοικητική σταθερότητα, βλέπετε τις δυνατότητες έχει ο Ηρακλής, ο στόχος είναι να ασχολείται με το αγωνιστικό κομμάτι φτάνει με τις διοικήσεις, τα χρέη, και όλα αυτά που έχουν πληγώσει όλα αυτά τα χρόνια την ιστορικότερη ομάδα της Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο!

Η Γ’ Εθνική τελειώνει…

Η νέα μέρα θέλει υπομονή,πίστη, δουλειά και μια οικονομική σταθερή κατάσταση…

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΣΑΙ

Όλα τα μπορείς 1000 χρόνια Ηρακλής!