Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Όταν φοράς τον Ημίθεο στο στήθος…Νέα μετάλλια για τα παιδιά της κολύμβησης!(Εικόνες)

Από εχθές μέχρι σήμερα, και ευχόμαστε και αύριο οι μικροί κολυμβητές  και οι μικρές κολυμβήτριες του Ηρακλή, σαρώνουν τα μετάλλια στους αγώνες που διεξάγονται στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Είναι μεγάλο πράγμα να φοράς τον Ημίθεο στο στήθος, καθώς και να τον υπηρετείς, για αυτό τα παιδιά μας, κάνουν υπερήφανους όχι μόνο τους γονείς τους, τους προπονητές τους,αλλά και όλο τον κυανόλευκο κόσμο, που τους καμαρώνει με τις επιτυχίες τους.

Φωτογραφία του Stelios Navrozidis.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους, καθώς και έναν ακούραστο Ηρακληδέα, που βρίσκεται κοντά σε όλα τα αθλήματα, ο λόγος για τον Στέλιο Ναβροζίδη των φυσικοθεραπευτή των επιτυχιών του συλλόγου, σε βόλεϊ, κολύμβηση και όχι μόνο!

Φωτογραφία του Stelios Navrozidis.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των παιδιών:

Κατόγλου Κωνσταντίνος 🥇πρώτος 200 μ μικτή αγόρια 11 ετών -Κόκκινος Αθανάσιος 🥇πρώτος 200μ πρόσθιο αγόρια 12 ετών -4χ100 ελεύθερο 🥇Αγόρια 11 ετών πρώτοι – 4χ100 ελεύθερο 🥇αγόρια 12 ετών πρώτοι – Κατόγλου Παναγιώτης 🥈δεύτερος 100 ελεύθερο αγόρια 11 ετών Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητα και τα ρεκόρ καθώς και τους προπονητές μας 💙🏊‍♂️💪🏽 ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Ο φυσικοθεραπευτής των επιτυχιών και στρατιώτης του Ηρακλή, είχε μιλήσει στο site μας, πριν σχεδόν έναν χρόνο στις 17 Ιουλίου του 2017, για την αγάπη του για τον Ημίθεο και όχι μόνο.

 

Δείτε και θυμηθείτε παρακάτω την συνέντευξη του:

Στέλιος Ναβροζίδης σε Bluenews: Η αγάπη μας για τον Ηρακλή, και η σωστή δουλεία έφεραν τις επιτυχίες!

Φωτογραφία του Stelios Navrozidis.