Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Άναψε το πράσινο φως στον Σορούρ η διοίκηση, έρχεται ο Αιγύπτιος!

Ο Καρίμ  Σορούρ έρχεται για να τελειώσει ολοκληρώσει τη διαδικασία απόκτησης του 80% περίπου του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ποδοσφαιρικής εταιρείας, καλύπτοντας άμεσα αρχικό μετοχικό κεφάλαιο, με την καταβολή των περίπου 320.000 ευρώ, που απαιτούνται.

Ο Αιγύπτιος επενδυτής στηρίζει τις επιλογές του Παύλου Μυροφορίδη, ενώ από την πλευρά της διοίκησης και το σκανάρισμα που έγινε πρόκειται για έναν άνθρωπο με  σοβαρή εταιρεία και οικονομικά ικανό.

Αναλυτικά οι κινήσεις του Σορούρ όπως τις αναφέρει η “FAIR PLAY PRESS”

Είπε το «ναι» μετά το «σκανάρισμα» ο Ηρακλής. Σημαντική είναι και η εξέλιξη, η οποία σημειώθηκε από πλευράς του ελέγχου, που διενήργησε η πλευρά της ομάδας, σχετικά με το επιχειρηματικό ποιόν του Αιγύπτιου, καθώς το αποτέλεσμα είναι θετικό. Τόσο η έρευνα της Γενικής Γραμματείας Επενδύσεων και Ανάπτυξης, όσο και των ιθυνόντων του Συλλόγου, συμπυκνώνεται στο συμπέρασμα «επιχειρηματίας με σοβαρή εταιρεία, όχι… «Κροίσος», αλλά οικονομικά ικανός».

Υπογράφει τη ρύθμιση των 120 δόσεων. Η πρώτη κίνηση, που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει με την ανάληψη της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ, είναι η υπογραφή της ρύθμισης των 120 δόσεων για τα χρέη, που κληρονομεί ο νέος «κυανόλευκος» ποδοσφαιρικός φορέας.

Στηρίζεται σε Παύλο Μυροφορίδη. Στον αγωνιστικό τομέα στηρίζεται στην παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη στο ρόλο του «γενικού κουμανταδόρου» της ομάδας. Οι πληροφορίες, που συγκέντρωσε για τον Κοζανίτη τεχνικό διευθυντή, τον κάνουν να στηρίζει το πλάνο του στην τεχνογνωσία του τελευταίου.

Θέλει την παρουσία των νυν διοικούντων στο συμβούλιο. Οι επαφές, τις οποίες πραγματοποίησε επί μακρό χρονικό διάστημα με τους Ηρακλειδείς παράγοντες, οδηγούν τον Αιγύπτιο επιχειρηματία στην απόφαση να ζητήσει από τα μέλη της νυν διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού Τμήματος να συμμετάσχουν και στο δικό του συμβούλιο, στη νέα ΠΑΕ.

Σκέψεις συμμετοχής της Σάρας Ομάρ στο σχήμα. Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Αιγύπτιου επιχειρηματία, Σάρα Ομάρ Σορούρ, πέρα από (τυπικά) μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν αποκλείεται να αναλάβει και ρόλο – κλειδί στο όλο project.

Πηγή: “FAIR PLAY PRESS”