Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Έδειξε την ανωτερότητα του και έγινε πρώτος μάγκας!

Ισόπαλος με 2-2 αναδείχθηκε ο Ηρακλής στον Βόλο, για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Football League.

Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου τερμάτισαν και τυπικά πρώτοι έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τους Βολιώτες.

Στο σημερινό παιχνίδι έγιναν πολλές αλλαγές από τον κόουτς της ομάδας με Γιούδα, Κουρέλα, Καστριτσέα, και Μεντί να παίρνουν φανέλα βασικού, εκτός ήταν ο τραυματίας Αμπάρης και ο τιμωρημένος Τάι.

Ο Ημίθεος απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα και για αυτό δίκαια πήρε την πρώτη θέση, και στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ.

Τα γκολ του αγώνα:

16΄ Γκολ για τον Βόλο: ο Ντεντάκης μακριά από την περιοχή και από πλάγια θέση επιχειρεί σέντρα – σουτ και αιφνιδιάζει τον Γιούδα, που με κάκιστη τοποθέτηση δέχεται ένα «φτηνό» γκολ, για το 1- 0 υπέρ των γηπεδούχων.

28΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ! Αμυντικό λάθος για τον Βόλο, το εκμεταλλεύεται άριστα ο Παναγιωτούδης και από το ύψος της περιοχής πλάσαρε επιτυχημένα, κάνοντας το 1-1.

56΄ Γκολ για τον Βόλο: Ο Πέντα έβγαλε μόνο προ του Γιούδα τον Μάντζη, που πλάσαρε και έκανε το 2-1.

90΄+3΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ! Ο Πτηνόπουλος από κοντά εκμεταλλεύεται λάθος του Μπουργάνη και από κοντά κάνει το 2-2, που χαρίζει την πρωτη θέση του Ομίλου στον Ηρακλή!

Σύνθεση του Ηρακλή: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κουρέλλας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κωστούλας (87΄ Γιαννίτσης), Ντε Σμεντ (69΄ Πτηνόπουλος), Παναγιωτούδης, Μεντί (59΄ Ρόβας), Αμαραντίδης (77΄ Παπαδόπουλος), Καζναφέρης.

 

(Βόλος ΝΠΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος, Πέντα, Καμπαγιέρο, Μάντζης, Πίτου, Ηλιόπουλος).