Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Βαφειάδης για Αθανασίου: «Είμαστε αμείλικτοι σε θέματα πειθαρχίας»

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης, τοποθετήθηκε σχετικά με την έκδοση του δελτίου του Τάι, για το παιχνίδι της Κυριακής, καθώς και για το νέο προπονητή.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena 89,4 FM:

«Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα, διαφορετικά ο ένας με τον άλλον , απολογήθηκαν στη διοίκηση και η απόφαση ήταν στην περίπτωση του ενός να προχωρήσουμε στη λύση της συνεργασίας παρά το ότι ήταν από τους βασικούς παίκτες και στον άλλον να επιβληθεί πρόστιμο. Έχουμε βάλει από την αρχή έναν όρο και το κάναμε σαφές στην περίπτωση του Γιούδα , ότι κανείς δεν μπορεί να παραστρατήσει από τη γραμμή που έχουμε βάλει, και αφορά είτε σεβασμό προς το σύλλογο είτε τους κανόνες λειτουργίας της ομάδας και με γνώμονα το καλό της ομάδας αποφασίσαμε αυτού του είδους τις κινήσεις. Ελπίζουμε ότι είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τέτοια θέματα. Πρέπει να καταλάβουν άπαντες, ότι Ηρακλής είναι πάνω από πρόσωπα, από όλους και όλα. Όποιος δεν μπορεί να συμμορφωθεί θα απομακρύνεται».

Για το ότι ο Ηρακλής θέλει να κρατήσει ισορροπίες:

«Στα πάντα θέλει να κρατήσει ισορροπίες , όπως η διοίκηση είναι συνεπής σε ότι υποχρεώσεις έχει και λειτουργεί άκρως επαγγελματικά παρά το ότι μιλάμε για μια ερασιτεχνική κατηγορία. Πρέπει και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν να είναι επαγγελματίες. Όποιος παραβεί όρους της ομάδας, θέτει εαυτόν εκτός ομάδας. Όλοι είμαστε περαστικοί από το σύλλογο αυτό, ούτε μία στο εκατομμύριο δεν είμαστε κάτι παραπάνω από ένα γρανάζι μέσα στη μηχανή του Ηρακλή».

Για το δελτίο του Τάι:

«Το δελτίο είναι στα χέρια μας, έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αρχικά ήταν η πρώτη μεταγραφή, αλλά λόγω γραφειοκρατίας και λαθών , ανακαλύψεων… 1, 5 μήνα μετά τουλάχιστον αποκτά δικαίωμα συμμετοχής. Πιο νομότυπη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα μπορούσα να πω».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με νέο προπονητή:

«Κανένα λάθος δε συγχωρείται, είμαστε σε κομβικό σημείο, θα έλεγα ότι είναι μία επανατοποθέτηση πραγμάτων στη σωστή τους βάση, η ομάδα πρέπει να λειτουργεί με τρόπο επαγγελματικό, επειδή ο Ηρακλής είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, ο προπονητής έχει τη δική μας στήριξη, του εξηγήσαμε ότι σε θέματα πειθαρχίας θα είμαστε αμείλικτοι. Το δώσαμε να καταλάβει ότι μας ενδιαφέρει πρωτίστως να υπάρχει μία σωστή λειτουργία για να μην υπάρχουν παραδείγματα προς αποφυγή. Την Κυριακή η ομάδα να κερδίσει για να μείνει στο στόχο της ανόδου».

Για το ότι λόγω του προβλήματος στον Παναθηναϊκό, ίσως αλλάξει ο νόμος και αντί για υποβιβασμό, γίνεται αφαίρεση βαθμών:

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται , όπως το 2011, που μόλις έπεσε ο Ηρακλής άλλαξε η νομοθεσία. Όταν λέγαμε ότι οι όποιοι νόμοι ισχύουν μόνο για Ηρακλή και στις υπόλοιπες ελαστικοί, δεν πέρασαν ούτε έξι μήνες που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, έχουν γνώση οι φύλακες και δεν το αφήσουμε έτσι, είτε στο κομμάτι των χρεών είτε ηθική δικαίωση , ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε. Ας περιμένουμε για να δούμε αν θα ισχύσει.

Ο Ηρακλής να εξασφαλίσει την άνοδο του και μετά σε εφαρμογή πως θα ρυθμίσουμε τα χρέη για να εξασφαλίσουμε μία καλύτερη μέρα για τον Ηρακλή, ήδη γίνεται προεργασία αλλά ας δούμε πως θα προχωρήσει το θέμα».