Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Γνωριμία προπονητή-παικτών και πρώτη προπόνηση

Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα για το μέλλον του Ηρακλή, όσον αφορά στην απευθείας άνοδο, καθώς αναμένεται να γίνει η γνωριμία του προπονητή με τους παίκτες, και φυσικά η πρώτη προπόνηση.

Έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του πιο ιστορικού συλλόγου της χώρας και, ειδικότερα, μίας πολύ λεπτής θέσης στον «ηλεκτρικό» πάγκο του Ηρακλή, είναι ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο τεχνικός του «Ημίθεου» είναι προετοιμασμένος για τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του εγχειρήματος του οποίου ηγείται και μένει να φανεί, εάν ο επί τέσσερα έτη προπονητής του Κισσαμικού (όπου «έφτιαξε» το όνομα του) θα αντεπεξέλθει στις προσδοκίες του φίλαθλου «κυανόλευκου» κόσμου.

Τα πολλά προβλήματα που ολοένα και αυξανόταν στον Παναιγιάλειο, όπου και βρέθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν, με αποτέλεσμα ο τεχνικός από τα Γιαννιτσά να αποχωρήσει αναγκαστικά.

Η μη δέσμευσή του από κάποια ομάδα, καθώς και η εμπειρία του από τις χαμηλότερες κατηγορίες ήταν δύο από τους βασικότερους παράγοντες που οδήγησαν τη διοίκηση στην πρόσληψή του.

Σήμερα, λοιπόν, θα γίνει η γνωριμία του προπονητή του Ηρακλή με τους παίκτες στη Μίκρα, όπου και θα ακολουθήσει προπόνηση ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Νάουσα.