Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Δίνουμε βάση μόνο στην ουσία!

Σε κάθε κηδεία ο μακαρίτης ήταν «ο καλύτερος άνθρωπος».
 
Το όλο σκηνικό που έχει στηθεί γύρω από το όνομα και τα «πάθη» του Ηρακλή τις τελευταίες μέρες μπορεί να δείχνει ελπιδοφόρο και άκρως βαρυσήμαντο, ωστόσο εάν αναλυθεί διεξοδικά φτάνει σε ένα αέναο κύκλο λεκτικού εντυπωσιασμού ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
 
Εάν κανείς ασχοληθεί με το θέμα σε βάθος, θα συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά φανφάρες, φρου-φρου και αρώματα, για να «χαϊδευτούν» τα αυτιά του κόσμου και να μπει βάλσαμο της πληγές του πολύπαθου λαού του Ηρακλή.
 
 
Πρώτα πρώτα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΕ, Γιώργος Παναγόπουλος, αναφέρεται στις καταγγελίες για αγωνιστική δικαίωση, μία αμιγώς υποθετική σκοπιά του ζητήματος, αφού δεν πρόκειται οι εμπλεκόμενες ανώνυμες εταιρίες να περάσουν από το εδώλιο του κατηγορούμενο.
 
 
Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να καταστεί δυνατό, γεγονός που υποβαθμίζει τις δηλώσεις και τις απαιτήσεις της ΠΑΕ ουτοπικές, αφού δεν μπορεί να διεκδικήσει διαφυγόντα κέρδη τόσων ετών, δεν μπορεί να αναζητήσει τους υπαίτιους, πρώην παράγοντες των ομάδων στις οποίες αναφέρεται.
 
 
Επιστρέφοντας στο θέμα των τιμωριών, εάν αναλογιστούμε τόσο τις ποινές «χάδι» όλα τα προηγούμενα χρόνια, όσο και τις ανεκδιήγητες και τραγελαφικές καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες 2 εβδομάδες στα ελληνικά δικαστήριο για πολύ περισσότερα πράγματα από ένα απλό χρέος, εύκολα συνάγουμε το συμπέρασμα ότι οι «δορυφόροι» των εξωαγωνιστικά ισχυρών ομάδων θα χαίρουν ανάλογης μεταχείρισης.
 
 
Και για να μην ξεχνιόμαστε, υπάρχει ανοιχτή υπόθεση για είσοδο παράγοντα στον αγωνιστικό χώρο με ΟΠΛΟ, και περιμένουμε να δούμε το μέγεθος της τιμωρίας, εάν αυτή δικαστεί και εφαρμοστεί ποτέ.
 
 
Επίσης, στο θέμα των χρεών και της μη αδειοδότησης που στοίχισε στον «Ημίθεο» τον τρίτο εξωαγωνιστικό υποβιβασμό, αναίτια, χωρίς να αναγράφεται σε οποιοδήποτε νόμο ή κανονισμό της ΕΠΟ, είναι άξιο να υπενθυμίσουμε τις τροποποιήσεις στο σύστημα των αδειοδοτήσεων, που έχει ως μοναδικό στόχο την «σωτήρια» του Παναθηναϊκού, και των προαναφερθέντων «δορυφόρων».
 
 
Ο Παναθηναϊκός, που πρωτοστάτησε μαζί με άλλες ομάδες, για την πτώση του Ηρακλή, η ίδια ομάδα που τόσα χρόνια «φυτοζωεί» και παραπαίει ξεφτυλίζοντας την ιστορία της, που έχει ένα τεράστιο χρέος που δεν είναι δυνατό να ξεπληρωθεί, αυτός ο Παναθηναϊκός, μένει ΜΟΝΟ για το όνομά του και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί!
 
 
Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, όχι μόνο δεν τιμωρείται για τις πράξεις της διοίκησης και των οπαδών, όχι μόνο τη γλιτώνει με την ελαχίστη των ποινών, αλλά συνεχίζει να παρεκτρέπεται και να προκαλεί περαιτέρω, αδιαφορώντας για τους νόμους και τους κανόνες, έχοντας βεβαίως τις πλάτες της NOVA και των χορηγών του πρωταθλήματος.
 
 
Συνοψίζοντας, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ η διοίκηση του Ηρακλή να επιδείξει την κατάλληλη προσοχή και να εστιάσει στα μείζοντα θέματα που «τρέχουν» κάθε μέρα, έτσι ώστε να επιτύχουν τη βιωσιμότητα του συλλόγου και την επαναφορά του εκεί που πραγματικά ανήκει.
 
 
Η δικαστική δικαίωση, εάν αυτή προκύψει, θα είναι καθαρά ηθική και, προσωπικά, μου φέρνει στο μυαλό ρήσεις, όπως αυτή που αναφέρω στην αρχή του σχολίου μου.
 
 
Όμως, όσο προσπαθούν να «εξοντώσουν» τον Ηρακλή, τόσο θα μας βρίσκουν μπροστά τους!