Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται, νέα αναβολή στην κλήρωση της Football League!

Η κατάσταση με την κλήρωση της Football League, έχει καταντήσει γραφική, αφού νέα αναβολή προέκυψε παραμονή της προγραμματισμένης κλήρωσης του πρωταθλήματος,γιατί δεν επήλθε συμφωνία της ΕΡΤ με την επιτροπή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος….

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά, οι ομάδες προπονούνται από τον Ιούλιο και θα κάνουν σέντρα με κρύα, βροχές, αν και αυτό ακόμη αβέβαιο μοιάζει!!!

Κούρασε αυτή η κατάσταση, βρείτε λύση άμεσα, οι ομάδες θέλουν να παίξουν!!!

Η σχετική ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE, η οποία είχε ορισθεί για την Παρασκευή 28/09/2018 και ώρα 12:00΄ αναβάλλεται, διότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ή συζήτηση σχετικά με την παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Ομοίως, και για τον ίδιο λόγο, αναβάλλεται και η Κλήρωση του Πρωταθλήματος.