Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Δεύτερη επαναληπτική γενική συνέλευση του Ιδρυτικού αύριο Πέμπτη 18/10!

Δεύτερη επαναληπτική γενική συνέλευση θα έχει το Ιδρυτικό σωματείο,αύριο Πέμπτη 18/10/2018 στις 18:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στη Μίκρα.

Η ανακοίνωση του Ιδρυτικού Σωματείου:

Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης από το Καταστατικό απαρτίας για την λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα συνέλθει ανεξαρτήτως απαρτίας σε Επαναληπτική Συνέλευση, την Πέμπτη 18-10-2018 στα γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στη Μίκρα. Θέματα γενικής συνέλευσης Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.
* Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. * Έγκριση οικονομικού απολογισμού και προϋπολογισμού για το διάστημα 20-10-2017 έως 30-9-2018.
* Ενημέρωση για την οργάνωση, δομή και τις προοπτικές του Σωματείου.
* Εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ και Εξελεγκτικής επιτροπής Η παρουσία όλων των μελών του Σωματείου κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.
Για το Δ.Σ Ο Πρόεδρος ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ