Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Δυναμικό «μπάσιμο» του Τζιμόπουλου στα διοικητικά του Ηρακλή!

Αυξημένες αρμοδιότητες θα έχει από εδώ και πέρα ο, ετεροθαλής αδερφός του Τομ Παπαδόπουλου, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Τζιμόπουλος.

Ο ετεροθαλής αδερφός του Τομ Παπαδόπουλου, Κωσταντίνος Τζιμόπουλος, τέως γενικός αστυνομικός διευθυντής, θα αποτελέσει το νέο μέλος των «κυανόλευκων», στο πλαίσιο της προσπάθειάς να λειτουργήσουν καλύτερα τα γραφεία, να υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση και ευελιξία.

Οι δυο τους είχαν παρευρεθεί στη νικηφόρα πρεμιέρα με αντίπαλο τον Ηρόδοτο στο Καυτανζόγλειο αλλά και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο κ. Τζιμόπουλος είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, κάτι που σημαίνει ότι και τον απαραίτητο χρόνο διαθέτει αλλά και τις απαραίτητες γνωριμίες. 

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την άλλη, συνεχίζει να βοηθάει τον Ηρακλή από το δικό του πόστο, έχοντας κυρίως αρμοδιότητες που αφορούν ζητήματα αδειοδότησης αλλά και διαχείρισης χρεών από παρελθόντα έτη.