Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ετοιμάζεται για τις επόμενες κινήσεις με Ματσούκα,Γ.Παπαδόπουλο, και Γροντή να βρίσκονται στο προσκήνιο!

Σε λίγες μέρες ο Ηρακλής ξεκινά και επίσημα την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, με τον προπονητή της ομάδας Σπύρο Μπαξεβάνο τους συνεργάτες του, και την διοίκηση να οργανώνονται για να χτίσουν τον νέο Ηρακλή για την σεζόν 2018-19 στην Football League.

Μετά τις ανανεώσεις του βασικού κορμού, με εκκρεμότητα τους 3 της Δόξα Δράμας Παναγιωτούδη,Κυριακίδη και Ρεβυθόπουλο, ο Ημίθεος ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή τον επιθετικό Ανδρέα Τσίπρα.

Ο σχεδιασμός συνεχίζεται, με τρεις πρώην παίκτες του Ημίθεου να βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους στην Μίκρα, ο λόγος για τους Λεύτερη Ματσούκα,Γιάννη Παπαδόπουλο και Δημήτρη Γροντή.

Ο Λεύτερης Ματσούκας φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή την περίοδο 2013-2014 στην Football League,έχοντας 25 συμμετοχές, φέτος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Δόξα Δράμας, αλλά μέσω του Bluenews.gr δεν είχε κρύψει την επιθυμία ότι θα ήθελε να επιστρέψει στον Ημίθεο.

Δείτε την συνέντευξη του Ματσούκα στις 15 Ιουλίου 2017.

Λεύτερης Ματσούκας σε Bluenews:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δέχεται τέτοιο πόλεμο ο Ηρακλής…Σκάνδαλο ο υποβιβασμός!

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Παπαδόπουλος που μεγάλωσε μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή, καθώς βγήκε από τα σπλάχνα του, ήταν μέλος του Ημίθεου από το 2006-08 έχοντας 25 συμμετοχές και 1 τέρμα κόντρα στην Ξάνθη, την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Κύπρο και την Νέα Σαλαμίνα,από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Μετά από 10 χρόνια οι πιθανότητες να ξανά φορέσει τον Ημίθεο στο στήθος είναι αρκετές.

Δείτε την συνέντευξη του Παπαδόπουλου στο Bluenews.gr στις 3 Ιουλίου 2017.

Γιάννης Παπαδόπουλος σε Bluenews: Να βγει ο κόσμος του Ηρακλή στους δρόμους,ξεχωριστό κομμάτι για εμένα!

Τέλος έχουν γίνει επαφές και με έναν ακόμη πρώην παίκτη της ομάδας τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Γροντή, που την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Football League με την φανέλα των Τρικάλων.

Στον Ηρακλή αγωνίστηκε την σεζόν 2016-17, ήρθε τον Ιανουάριο του 2017 από τον Ατρόμητο και βοήθησε και αυτός τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Σάββα Παντελίδη να κερδίσει την παραμονή εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Γροντής με την φανέλα του Ηρακλή είχε 15 συμμετοχές με 1 γκολ κόντρα στην Βέροια.

Μελετούν την περίπτωση του ταλαντούχου μέσου από τα Γιαννιτσά Στάθη Καράμπελα, ο 19 χρόνος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ενώ την σεζόν που μας πέρασε φόρεσε την φανέλα του Εδεσσαϊκού.

Αποτέλεσμα εικόνας για Στάθης Καράμπελας Εδεσσαϊκός