Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ευχαριστούμε για την προσφορά τους,Καραντασιάδη,Β.Παπαδόπουλο,Καστριτσέα, Μεντί,Αμαραντίδη,Κρυστάλλη,Ρεβυθόπουλο,Γιούδα,Κουρέλα,Κυριακίδη,Νικολακάκη!

Ο Ηρακλής την περασμένη αγωνιστική περίοδο πέτυχε έναν ποδοσφαιρικό άθλο, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής τόσο στη κανονική διάρκεια, όσο και στα μπαράζ ανόδου.

Χτίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όμως η φανέλα, το όνομα, ο κόσμος και η ιστορία μίλησαν, συν την πολύ καλή διαχείριση από την πλευρά της διοίκησης έδωσαν αρχικά στον Σάκη Αναστασιάδη και μετέπειτα στον Σπύρο Μπαξεβάνο τα κλειδιά της ανόδου, βάζοντας ο καθένας τους το δικό του λιθαράκι!

Με την άνοδο της ομάδας στην Football League, τον Ημίθεο αποχαιρέτησαν για διάφορους λόγους οι Παντελής Κρυστάλλης,Νίκος Κουρέλας, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος,Σάββας Κυριακίδης, Τρύφων Γιούδας,Λεωνίδας Καστριτσέας, ενώ ακολούθησαν την ομάδα για να αποχωρήσουν πριν λίγες μέρες οι Άγγελος Καραντασιάδης,Βασίλης Παπαδόπουλος,Βασίλης Αμαραντίδης,Κριστιάνο Μεντί και ο Μανώλης Νικολακάκης που αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη όμως έμεινε 10 μέρες στην ομάδα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την προσφορά τους και το λιθαράκι που έβαλαν για την άνοδο!!!

Δύο λόγια για τον καθένα:

Σχετική εικόνα

Ο Παντελής Κρυστάλλης έδωσε στον Ημίθεο πολύτιμες βοήθειες όταν χρειάστηκε, περνώντας την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ξεκινώντας άλλη καριέρα αυτή του προπονητή στον Αγροτικό Αστέρα. Καλή επιτυχία στον 35 χρόνο κόουτς με υγεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για καραντασιαδης

 

Ο αρχηγός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου Άγγελος Καραντασιάδης, ήταν πολύ καλός στην παρουσία του στον Ημίθεο, δίνοντας λύσεις και στο σκοράρισμα, όμως πλέον δεν ανήκει στην οικογένεια του Ηρακλή, σίγουρα έχει τις δυνατότητες να ηγηθεί στην ομάδα που θα συνεχίσει.

Σχετική εικόνα

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος μαζί με τον Χρήστο Ρόβα είχαν δημιουργήσει ένα καλό δίδυμο στο σκοράρισμα, όμως η παρουσία παικτών όπως οι Φώτης Γεωργίου,Πασάς και Χασομέρης δεν του έδιναν πολλές ελπίδες να βρει θέση στην ενδεκάδα του Ημίθεου.

Αποτέλεσμα εικόνας για βασιλης αμαραντιδης ηρακλης

Ο Βασίλης Αμαραντίδης που επέστρεψε στον Ημίθεο πέρυσι τον Ιανουάριο, παρότι έδειχνε ότι φέτος θα είχε χρόνο συμμετοχής, με την παρουσία Γιάννη Πασά και Μηνά Πτηνόπουλου δύσκολα θα έβρισκε χρόνο.

Αποτέλεσμα εικόνας για κριστιανο μεντι ηρακλης

Ο Κριστιάνο Μεντί που ήρθε από τον Αλμωπό Αριδαίας με πολύ καλή παρουσία, λίγο ο τραυματισμός του, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, δεν τον βοήθησαν να κερδίσει θέση στο ρόστερ της ομάδας την φετινή σεζόν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μανώλης Νικολακάκης ηρακλης

Ο Μανώλης Νικολακάκης ήρθε στον Ημίθεο για αντικαταστάτης του Ρεβυθόπουλου, όμως η μεταγραφή του Δημήτρη Κουτρουμάνου, και η λύση του Κώστα Καζναφέρη στο δεξί άκρο της άμυνας, έκαναν την παρουσία του στην ομάδα πολύ σύντομη.

Και αυτοί που έφυγαν πριν την προετοιμασία:

Αποτέλεσμα εικόνας για Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος ηρακλης

Ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος ήταν ο βασικός δεξιός μπακ του Ηρακλή, όμως η επιθυμία της Δόξα Δράμας να τον κρατήσει στο ρόστερ της, τον οδήγησε σε αποχώρηση από τον Ημίθεο με τον οποίο είχε καλή σεζόν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σάββας Κυριακίδης ηρακλης

Ο Σάββας Κυριακίδης ήταν ο βασικός αριστερός μπακ με πολύ καλή παρουσία και αυτός, δεν παρέμεινε στον Ηρακλή, γυρίζοντας στην Δόξα από την οποία έμεινε ελεύθερος για να συνεχίσει στην Βέροια, και το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Αποτέλεσμα εικόνας για Λεωνίδας Καστριτσέας ηρακλης

Ο Λεωνίδας Καστριτσέας αποτελούσε τον παρτενέρ του Άγγελου Καραντασιάδη, πριν την έλευση του Μιχάλη Γιαννίτση τον Ιανουάριο, τίμια η παρουσία του στον Ημίθεο, από τον οποίο αποχώρησε στις αρχές του καλοκαιριού λόγο ότι δεν ήταν στα πλάνα του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Κουρέλας ηρακλης

Ο Νίκος Κουρέλας ήρθε τον Ιανουάριο για να καλύψει τις θέσεις του δεξιού ή του αριστερού μπακ πίσω από Ρεβυθόπουλο και Κυριακίδη, καλή παρουσία όσο χρειάστηκε δεν τα βρήκε με την διοίκηση και έμεινες ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τρύφωνας Γιούδας

Τέλος ο Τρύφωνας Γιούδας ο οποίος έμεινε από το ρόστερ της Σούπερ Λιγκ, ξεκίνησε βασικός όμως τραυματίστηκε ε συνδυασμό με την καλή παρουσία του Παναγιώτη Βοσνιάδη, έμεινε εκτός για αγωνιστεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν στα μπαράζ με Βόλο και Απόλλων Παραλιμνίου, πλέον συνεχίζει στην Γ΄Εθνική και τον ΑΟ Παλιόχωρας Χανίων.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση άλλη αποχώρηση δεν θα υπάρξει…