Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Η Θεσσαλονίκη γέννησε τον Ηρακλή…Γιατί τέτοια απαξίωση…!

Είναι γνωστό ότι εδώ και 110 χρόνια ο σύλλογος που πρωτογνώρισε η Θεσσαλονίκη είναι ο Ηρακλής, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε όλα τα αθλήματα με τίτλους,με διακρίσεις, με μια περιουσία αξιοζήλευτη, όντας η ομάδα που κοσμεί το κέντρο της πόλης αφού ο Ημίθεος βρίσκεται σε σημείο που μπορεί να θαυμαστεί από τους πάντες όπως ο Λευκός Πύργος που αποτελεί σύμβολο θαυμασμού για όλη την Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που κοσμεί την παραλιακή!

Αυτός ο σύλλογος εδώ και σχεδόν παραπάνω από έναν αιώνα υπάρξεις, δεν πήρε ποτέ εύνοια από κανέναν, πάντα παλεύει με το σπαθί του, και την αξιοπρέπεια του, γιατί δεν είναι άγνωστο η πιο αδικημένη ομάδα παγκοσμίως χωρίς αμφισβήτηση είναι ο ποδοσφαιρικός ΗΡΑΚΛΗΣ, που παρότι έχει πετύχει άθλους κόντρα σε δύσκολες καταστάσεις,έχει γνωρίζει τρεις φορές των εξωαγωνιστικό υποβιβασμό,οι ημερομηνίες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις καρδιές των φίλων του Ηρακλή είναι 1980,2011, 2017, αυτό δεν θα σβήσει ποτέ, ούτε ένα πρωτάθλημα δεν μπορεί να σβήσει την λύπη, τον πόνο, και όλα αυτά που έχει περάσει αυτός ο κόσμος, που επέλεξε την ανεξαρτησία και την υπερηφάνεια παρά να γίνει πιόνι του συστήματος, ώστε να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα που κάθε χρόνο πιάνει πολύ πάτο….

Με αφορμή την 83η ΔΕΘ Θεσσαλονίκης,και την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου, όλοι τους μέσω δηλώσεων τους, προανήγγειλαν νέο γήπεδο στον συμπολίτη Π.Α.Ο.Κ, φωτογραφήθηκαν με την φανέλα του δικέφαλου, ενώ σε αυτή την πόλη υπάρχουν άλλες τρεις μεγάλες ομάδες, ο ιστορικότερος σύλλογος Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Άρης, και ο Απόλλων Πόντου Καλαμαριάς.

Καμία αναφορά δεν έγινε στις υπόλοιπες ομάδες της πόλης, και ερωτώ γιατί τέτοια απαξίωση κύροι;

Ο Ηρακλής διαθέτει τεράστια περιουσία που του ανήκει 100% μετά την νέα τροπολογία, δεν δικαιούται ο Ημίθεος να φτιάξει το δικό του σπίτι που είναι όνειρο αιώνων για όλους τους Ηρακληδείς, πόσα χρόνια ακόμη η ομάδα του Γηραιού θα ματώνει  συντηρώντας το Καυταντζόγλειο στάδιο, χωρίς καμία επιβάρυνση…

Ο Ηρακλής θέλει γήπεδο, και το απαιτεί όπως έγινε με την ΑΕΚ, που σε λίγους μήνες θα έχει ξανά το δικό της σπίτι στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπως το ίδιο θέλετε να κάνετε και στον συμπολίτη Π.Α.Ο.Κ , καθώς διαθέτει οικονομική άνεση, αφού έχει γλιτώσει πράγματα από τις αμαρτίες των παλιότερων ετών!!!

 

 

Δύσκολη χαρακτήρισε την περίπτωση του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Αυτή είναι η δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για τον Ηρακλή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena 89,4»

Αναλυτικά όσα είπε :

«Επεξεργαζόμαστε τρία διαφορετικά μοντέλα, δεν είναι εύκολα τα πράγματα, είναι μεγάλο πρόβλημα του Ερασιτέχνη Ηρακλή, αλλά έχουμε μια εξαιρετικά συνεργασία. Δυστυχώς η κατάσταση στον Γ.Σ. με αυτά τα υπέρογκα χρέη δεν είναι απλή και δεν λύνονται με τεχνοκρατικό τρόπο.

Ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Μέσα στον επόμενο μήνα πιστεύω πως θα έχουμε εξέλιξη. Και δεν είναι μόνο ο Ηρακλής, υπάρχουν τεράστια προβλήματα σε πολλές ομάδες σε όλη την χώρα. Για μένα είναι ένα προσωπικό στοίχημα ο Ηρακλής γιατί δεν αξίζει στην ομάδα, στην ιστορία του, αλλά και στον κόσμο του, αυτή η κατάσταση».

 

Κόντρα σε όλα ο Ηρακλής καλείται να δώσει τον αγώνα του, χωρίς να πέσει στις παγίδες του παρελθόντος…

Η πρώτη νίκη θα είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, αλλά και η στήριξη του μέσω διαρκείας!!!