Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Η παρέα των επιτυχιών ενώνεται ξανά σιγά σιγά…

Όλα αυτά τα χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του Ηρακλή είναι τα αποδυτήρια, για αυτό όποιος προπονητής και αν καθοδηγούσε την ομάδα αυτή μέσα και έξω από το γήπεδο ήταν μια οικογένεια.

Την σεζόν 2014-15 ο Ημίθεος με τεχνικό διευθυντή τον Παύλο Μυροφορίδη και προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο, πανηγύρισε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, και έφτασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Από εκείνη την σεζόν ως και την τελευταία αγωνιστικά στην Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής ήταν μια οικογένεια, το περσινό καλοκαίρι αυτή η οικογένεια άρχισε να χωρίζει, λόγο του άδικου υποβιβασμού και της διοίκησης Παπαθανασάκη που αρχικά το καλοκαίρι του 2016 ανάγκασε σε φυγή τους δύο αρχηγούς Μιχάλη Μπουκουβάλα, και Νίκο Πουρτουλίδη, καθώς και του μοναδικού παίκτη που υπήρχε από την Δ΄Εθνική ο λόγος για τον Κοσμά Τσιλιανίδη.

Επίσης εκτός από τον Νίκο Παπαδόπουλο που πρόσφερε το δικό του έργο στον Ηρακλή, τα εύσημα πάνε και στον Σάββα Παντελίδη που ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, και με μεγάλη αμφισβήτηση από όλους σχεδόν, και κατάφερε να κάνει ένα άθλο σώζοντας τον Ημίθεο κατηγορία μέσα στο γήπεδο, αυτή η επιτυχία του πιστώνεται, καθώς και στους παίκτες εκείνης της σεζόν 2016-17.

Φέτος το καλοκαίρι αρχικά τον Ιούνιο στις 23 και μετέπειτα στις 1 Ιουλίου, στο Αγρίνιο στους γάμους του Γιάννη Πασά αρχικά και του Μιχάλη Μπουκουβάλα μετά η παρέα του Ηρακλή ξανά ενώθηκε…

Μια εικόνα χίλιες λέξεις…

Στον γάμο τους πρώην αρχηγού του Ημίθεου και νυν ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα Μιχάλη Μπουκουβάλα, ήταν παρών οι εξής: Νίκος Πουρτουλίδης , Μάκης Γιαννίκογλου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Λευτέρης Ιντζόγλου,Γιώργος Σαραμαντάς,Γιάννης Λουκίνας, Νίκος Ζαφειρόπουλος(ατζέντης ποδοσφαιριστών), Νίκος Ζιαμπάρης, ο φροντιστής Γιώργος Σιάγκας, ο Χρήστος Δώνης, και ο Γιάννης Πασάς ο οποίος δεν είναι στην φωτογραφία.

Όλοι τους εκείνη την ημέρα θυμήθηκαν τα παλιά και έδωσαν ραντεβού και πάλι στο Καυταντζόλειο, και την Μίκρα, την αρχή έκανε ο Δημήτρης Στάμου,ακολούθησε ο Εμάνουελ Περόνε και  στην συνέχεια Γιάννης Πασάς, Νίκος Ζιαμπάρης, μένουν εφτά κομμάτια για να ξανά σμίξει εκείνη η παρέα συν τον Χρήστο Δώνη που πέρασε ένα εξάμηνο στον Ηρακλή, και πλέον είναι στον Παναθηναϊκό όπου άνηκε.

Θυμίζουμε που βρίσκονται οι υπόλοιποι:

Ο Νίκος Πουρτουλίδης την περασμένη αγωνιστική σεζόν πανηγύρισε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ μαζί τους πρώην κυανόλευκους Νίκο Παπαδόπουλο,Νίκο Αμανατίδη, Νίκο Καραμπετάκη, και Λεωνίδα Αργυρόπουλο.

Ο Μάκης Γιαννίκογλου μετά από έναν χρόνο παρουσίας στον ΠΑΣ που ήταν συμπαίκτης του Μιχάλη Μπουκουβάλα, συνεχίζει στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης διανύει την τρίτη του χρονιά στον Αστέρα Τρίπολης έχοντας πολύ καλή παρουσία, υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή του Ηρακλή Σάββα Παντελίδη, του βοηθού του Άκη Βάβαλη, καθώς του παλιού κυανόλευκου τερματοφύλακα Γιώργου Αθανασιάδη που είναι συμπαίκτες.

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου αγωνίζεται από την περασμένη σεζόν στον συμπολίτη Άρη, όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Γιώργος Σαραμαντάς πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με την φανέλα του Πανιώνιου στην Σούπερ Λιγκ, με τον οποίο αναμένεται να έχει φανέλα βασικού και φέτος.

Ο Γιάννης Λουκίνας φεύγοντας από τον Ηρακλή πέρυσι το καλοκαίρι πήγε στην Football league και την νεοφώτιστη ΑΕ Καραϊσκάκης κάνοντας πολύ καλή σεζόν με 29 συμμετοχές και 11 γκολ, φέτος πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου θα έχει συμπαίκτη τον Μιχάλη Μπουκουβάλα.

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας διανύει την τρίτη του χρονιά στον «Άγιαξ της Ηπείρου» και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Γιάννη Πετράκη, η αποχώρηση του από τον Ημίθεο λόγο Παπαθανασάκη δεν τον εμπόδισε στο να δείχνει την αγάπη του για την ομάδα, ακόμη και αν έλειπε, όπως και οι περισσότεροι, ο Ηρακλής είναι οικογένεια και τους ενώνει όλους!

Επίσης στην παρέα αυτή ήταν και οι: Παύλος Κυριακίδης,Γιώργος Βαλεριάνος, Πασχάλης Κάσος,Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Απόστολος Βέλλιος,Ντιέγκο Ρομάνο, Λεοζίνιο, Παναγιώτης Λαδάς, Σάββας Σιαντραβάνης, Νίκος Αγγελούδης και άλλοι…

Καθώς επίσης ο πιστός στρατιώτης της ομάδας ο φροντιστής Γιώργος Σιάγκας, που βρίσκεται από το 2000 στον Ημίθεο…

Μελανό σημείο στην όλη ιστορία και τον ιδρώτα όλων ο Σπύρος Παπαθανασάκης, που έγραψε με μαύρα γράμματα το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου.

Θυμηθείτε μερικές στιγμές:

Αποτέλεσμα εικόνας για ηρακλης 2014-15 πανηγυρισμοί

Αποτέλεσμα εικόνας για ηρακλης 2014-15 πανηγυρισμοί

Στιγμές που μένουν…