Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Καραντασιάδης: Ο Ηρακλής θα ανέβει Είμαι σίγουρος!

Στο Metropolis 95,5  μίλησε ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή  Άγγελος Καραντασιάδης δηλώνοντας σίγουρος για την άνοδο του Ημίθεου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποχώρησή του από τον Ηρακλή: «Αισθάνομαι περίεργα γιατί πέρασα μια επιτυχημένη και όμορφη σεζόν, ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τα δεδομένα αλλάζουν. Από την αρχή του καλοκαιριού έκανα μια συμφωνία με τους ανθρώπους του Ηρακλή, μετά τα δεδομένα άλλαξαν με την έλευση Μυροφορίδη, ενημερώθηκα πως δεν βρίσκομαι στα πλάνα της νέας χρονιάς, ήταν απολύτως κατανοητή και δεκτή η απόφαση για μένα. Ήθελα να μείνω, ήθελα να αγωνιστώ στη Φούτμπολ Λιγκ με τον Ηρακλή και να βοηθήσω την ομάδα στον στόχο της».

Για την περασμένη χρονιά που τον βρήκε στον Ηρακλή: «Ηταν μια περίεργη και δύσκολη χρονιά, πολλοί παίκτες βρεθήκαμε σε μια κατάσταση αρχές Οκτωβρίου χωρίς προετοιμασία. Είχαμε δυσκολίες, δεθήκαμε με την ομάδα και ήταν μεγάλη μου τιμή που φόρεσα τη φανέλα του Ηρακλή και που φόρεσα του περιβραχιόνιο της ομάδας».

Για το αν μπορεί ο Ηρακλής μπορεί να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ: «Είμαι απολύτως σίγουρος πως με το δυναμικό που υπάρχει, ο Ηρακλής είναι το φαβορί και είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει».

Για το επόμενο του βήμα: «Είμαι σε επαφή με τον Αγροτικό Αστέρα, είμαστε σε προχωρημένες συνομιλίες με την ομάδα και από την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζω περισσότερα».