Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Κώστας και Χρήστος Καρακώστας στο Bluenews.gr: Οικογένεια μας ο Ηρακλής,ξεχωριστή εμπειρία η Γερμανία!

Στο Bluenews.gr και τον Δημήτρη Δικαίο μίλησαν δύο παιδιά που έχουν βγει από τα σπλάχνα του Ηρακλή, ο λόγος για τους δίδυμους αδερφούς Καρακώστα Χρήστο και Κώστα.

Οι δύο νεαροί έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια καθώς σε τόσο μικρή ηλικία χωρίς καν να έχουν κλείσει τα 18, πήραν την απόφαση να κάνουν το άλμα προς το εξωτερικό και την Γερμανία.

Μπορεί να μοιάζουν μικροί όμως αποτελούν βασικά στελέχη στην ομάδα της TUS Koblenz, στο πρωτάθλημα under 19, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κάνουν προπονήσεις με την ανδρική ομάδα, κάτι που δείχνει πως η δουλειά τους αναγνωρίζεται.

Ποιοι είναι και πως ήταν τα πρώτα τους βήματα, ο Κώστας είναι τερματοφύλακας, την περσινή σεζόν ήταν μέλος της ομάδας του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ενώ πήρε και το βάπτισμα του πηρός την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου, για το Κώστα οι συμπαίκτες του μιλούν με τα καλύτερα λόγια, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο τερματοφύλακα που έχει μέλλον.

Από την άλλη και ο Χρήστος ξεκίνησε από την οικογένεια του Ηρακλή, όμως λόγο της κακής οργάνωσης στις ακαδημίες του Ημίθεου στην εποχή του Σάββα Κωφίδη, αποχώρησε από την ομάδα για τον Πανσεραϊκό.

Ο δίδυμος αδερφός του Κώστα Χρήστος, αγωνίζεται ως μέσος, με τις βαθμολογίες του Fupa.net να είναι υψηλές και για τους δύο.

Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι στην Γερμανία όπως αναλύουν και οι δύο με την εκμάθηση της γλώσσας, αλλά και την καθημερινότητα τους, που έχει προπονήσεις, δουλεία, και διάβασμα, αξίζουν πολλά μπράβο στα δύο παιδιά που τόλμησαν ένα τέτοιο βήμα.

Χαρακτήρισαν οικογένεια τους τον Ηρακλή, και ξεχωριστή εμπειρία την Γερμανία.

Κώστας Καρακώστας

1. Κώστα και Χρήστο ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στο Γερμανικό και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο;

Αρχικά , το γερμανικό ποδόσφαιρο είναι πιο απαιτητικό και πιο γρήγορο απαιτεί πολύ καλή τεχνική αλλά και ταυτόχρονα απλότητα!

Πολύ βασικό χαρακτηριστικό στο γερμανικό ποδόσφαιρο επίσης είναι δύναμη και οι καλές αντοχές!

Αυτά από άποψη παιχνιδιού!

2. Πως αντιμετωπίζουν τους μη Γερμανούς εκεί; Με την γλώσσα πως τα καταφέρνετε;

Η αντιμετώπιση από τους συμπαίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας είναι παρά πολύ καλή δεν υπάρχουν διακρίσεις ανάλογα με την εθνικότητα αλλά οι διακρίσεις γίνονται ανάλογα με το αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό χαρακτήρα του κάθε ποδοσφαιριστή! Η επικοινωνία είναι πολύ βασικό κομμάτι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ήδη έχουμε ξεκινήσει μαθήματα γερμανικής γλώσσας και μας βοηθάει πολύ στην επικοινωνία μας στο γήπεδο!

3. Έχετε ξεκινήσει και οι δύο από τις ακαδημίες του Ηρακλή, ποια είναι η γνώμη σας για την φετινή σεζόν;

Πιστεύουμε με τις προσθήκες που έχουν γίνει και με το κορμό από την περσινή σεζόν η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της, που δεν άλλος από την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ όπου εκεί ανήκει μια τόσο μεγάλη ομάδα! Προσωπικά ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στον τεχνικό επιτελείο υγεία για να μπορέσουν να πετύχουν το στόχο της ομάδας!

4. Κώστα εσύ είσαι τερματοφύλακας ο Χρήστος μέρος, έχετε κάποια πρότυπα και τι είναι αυτό που σας κάνει να αγαπάτε το ποδόσφαιρο;

Κώστας: Δεν έχω κάποιο πρότυπο , προσπαθώ να βελτιώνω καθημερινά τον εαυτό μου μέσω της σκληρής δουλειά αλλά εάν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιον για το ήθος του και ποδοσφαιρική του αξία θα ήταν ο Σίλβα Χουάντερσον όπου έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην ιστορία του Ηρακλή!

Το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και έκφρασης σου μαθαίνει να αγωνίζεσαι και να δουλεύεις σκληρά για να πετύχεις το στόχο σου!

Χρήστος: Πρότυπο μου είναι ο Λούκα Μόντριτς για το λόγο ότι αγωνίζομαι και εγώ ως μέσος και προσπαθώ να παίρνω στοιχεία από το παιχνίδι του και τη ποδοσφαιρική του ευφυΐα!

5. Πόσο δύσκολο είναι για δύο νέα παιδιά να λείπουν από το σπίτι τους, και να κάνουν ένα τέτοιο βήμα;

Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να είσαι μακριά από ανθρώπους που αγαπάς και το σπίτι που έχεις μεγαλώσει και έχεις συνηθίσει τη καθημερινότητα σου αλλά όταν έχεις όνειρα και στοίχους και θέλεις να τα πραγματοποιήσεις θυσιάζεις κάποια από αυτά για να μπορέσεις να κυνηγήσεις το όνειρο σου μέσω της σκληρής δουλειάς!

6. Ένα από τα όνειρα σας θα ήταν και η επιστροφή στον Ηρακλή;

Σίγουρα ένα από τα όνειρα μου ήταν να αγωνιστώ στην ομάδα την οποία Ανδρώθηκα και αγαπώ ! Προσπαθώ να μαζέψω όσες περισσότερες εμπειρίες μπορώ ώστε κάποια στιγμή να είμαι έτοιμος για αυτό το βήμα!

Χρήστος: Το ίδιο ισχύει και για εμένα είναι όνειρο μου να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα του Ηρακλή, παρότι ο τρόπος που αποχώρησα με πλήγωσε πολύ!

Χρήστος Καρακώστας

Με όλη την ομάδα της Tus Koblenz