Για τη φετινή σεζόν:

“Ήτανε δύσκολη σεζόν και για την ομάδα και για εμένα είχα τραυματισμό. Αν μας έλεγε ότι θα τερματίζαμε τρίτος κάποιος στην αρχή της σεζόν, δεν θα τον πίστευα. Ξεκινήσαμε σαν αουτσάιντερ, αλλάξαμε ξένο, τελειώσαμε με τον Άκερ και εν τέλει πιάσαμε το πικ μας. Αν υπολογίσεις πως είχαμε χάσει και τα δύο παιχνίδια με τον Χολαργό, η χρονιά ήτανε καλή.”

“Όλη η χρονιά για εμάς κρίθηκε στο διπλό στο Ιβανώφειο την κανονική περίοδο και το διπλό που πήραμε εκεί και έτσι βγήκαμε τρίτοι και είχαμε πετυχημένη χρονιά.”

Για το νεανικό ρόστερ και την αποφασιστικότητα που είχε:

“Σίγουρα υπήρχε πολύς ενθουσιασμός, αλλά είχαμε και έμπειρους παίκτες που είχανε παίξει τέτοια δύσκολα παιχνίδια και πρόσφεραν με την εμπειρία τους. Είχαμε σκοπό τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ηρακλή στα πλει οφ ανόδου και κάναμε δυνατή αρχή και είπαμε μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να κάνουμε μπρέικ μέσα στο Ιβανώφειο.”

Για τις άλλες ομάδες της Α2 και το αν μπορεί να βελτιωθεί:

“Έχει ανέβει το επίπεδο της Α2, πολλοί από την Α1 κατεβαίνουν στην Α2, είναι μεγάλο δείγμα αυτό το πόσο καλό είναι το επίπεδο. Εν μέσω κρίσης έχει βελτιωθεί.”

Για το αν θα επιστρέψει στον Ηρακλή:

“Με ρωτάνε και εμένα συχνά. Είχε γραφτεί και ένα κείμενο θυμάμαι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξει στην Α1 η Πάτρα, οπότε θα ήθελα πολύ να καούσω αν θα μου κάνουν κάποια πρόταση Έχω καλή σχέση με την ομάδα. Περιμένω τις εξελίξεις φυσικά και θέλω να μιλήσω πρώτα με την ομάδα αυτή. Και εννοείται πως το ενδιαφέρον του Ηρακλή δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο. Θα δούμε.”

Για το ότι έχει μεγαλώσει με τον Ηρακλή:

“Μέναμε μαζί με τον Ιγκόρ σκέψου την περασμένη χρονιά στην Αθήνα, εγώ έπαιζα στον Πανιώνιο και αυτός στον Χολαργό. Έχουμε μεγάλο δεσμό, από τότε που ήμασταν μαζί στον Ηρακλή. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Θα επιστρέψω στον Ηρακλή. Η αλήθεια είναι πως είναι μαγαζί γωνία ο Ηρακλής. Και δύσκολα βρίσκεις τέτοια μαγαζιά στις μέρες μας.”

“Δεν το συζητώ πως πρέπει να βρίσκεται στην Α1 ο Ηρακλής. Μερικές ομάδες πρέπει να μην βρίσκονται καν στην Α2. Περιστέρι, Απόλλωνας Πατρών, Ηρακλής”

Για τον Γόντικα:

“Εξαιρετικός. Είναι πιτσιρικάς και έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Όπου και αν του την πετάξεις την μπάλα την πιάνει! Με έχουν πάρει αρκετά τηλέφωνα για να με ρωτήσουν για τον Γόντικα. Πιστεύω πως θα πάει πολύ ψηλά».