Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Με Διαγόρα Δρυοπιδέων ο Ηρακλής!

Με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων θα αγωνιστεί στην τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος  ο μπασκετικός Ηρακλής, καθώς μετά την πρόκριση του επί του Στρατωνίου, αλλά και την επικράτηση της Αθηναϊκής ομάδας επί του Αγρινίου συμπληρώθηκε το ζευγάρι.

Ο Διαγόρας είναι μια ομάδα που μοιάζει φαβορί για άνοδο στην Α2, στο «Σταύρος Βενέτης» του Αιγάλεω πιθανότατα το Σάββατο 22/9 θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση που είναι νοκ άουτ.

Μερικές αναμετρήσεις αυτής της αγωνιστικής θα διεξαχθούν και την Κυριακή 23/9.

Δύσκολη πρόκριση πήρε ο Διαγόρας κόντρα στον ΑΟ Αγρινίου.

Αναλυτικά ο αγώνας του Διαγόρα:

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 69-72

Διαιτητές: Καρακάσης – Καμήτσος.

Δεκάλεπτα: 20-22, 34-38, 47-55, 69-72

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Διαμαντάκος): Τασόπουλος 7(1), Σταμίρης, Μιχάλογλου 14(1), Στάνκοβιτς, Καπινιάρης 17, Τσατάς 1, Σταμούλης, Γκρέκας 13(1), Μήτσου 8(1), Ψαράς 6(2), Σαρρής 3.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ (Σαμόλης): Καλλίλας, Κουκάς 2, Νίκου, Νοέας 8(2), Καραλής, Κόκκαλης 22(5), Τσιώκος 10, Μοτσενίγος 9(3), Καρασταμάτης, Παπαδολιάς 6, Περσίδης 6, Μαχαίρας 9.

Από την εταιρεία αθλητικής ένδυσης «CAP»  θα ντύνεται ο μπασκετικός Ημίθεος , είναι μια εταιρεία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και την περασμένη αγωνιστική περίοδο «έντυσε» την ποδοσφαιρική και τη βολεϊκή ομάδα του Συλλόγου.