Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Με Μπενφίκα ή Παφιακό ο Αυτοκράτορας!

Έγινε η κλήρωση για το Τζάλεντζ Καπ και ο Αυτοκράτορας θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μπενφίκα από την Πορτογαλία ή Παφιακό από την Κύπρο, οι αγώνες θα γίνουν 28 Νοεμβρίου εκτός έδρας, και 5 Δεκεμβρίου στην Μίκρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής:

Στο Λουξεμβούργο, έδρα της CEV πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12:30 ώρα Ελλάδος η κλήρωση για τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 θα είναι η τρίτη ελληνική ομάδα που θα λάβει μέρος στα ευρωπαϊκά κύπελλα μετέχοντας στο Τσάλεντζ Καπ.

Η ομαδα μας πέρασε άνευ αγώνα στον Β ΄γύρο όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Μπενφίκα Λισαβόνας (Πορτογαλία) – Παφιακός (Κύπρος).

Ο Ηρακλής θα μπει στην μάχη του Τσάλεντζ Καπ στις 28 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου 2018 με τον δεύτερο αγώνα να γινεται στην έδρα μας. Εφόσον ο Ηρακλής προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα μεταξύ της ρουμανικής Στεάουα Βουκουρεστίου και τη νικήτρια του αγώνα Μπούντουγκνουστ Ποτγκορίτσα (Μαυροβούνιο) – Ζαλάου (Ρουμανία). Σε αυτή τη φάση οι αγώνες θα γίνουν στις 19 Δεκεμβρίου και 16 Ιανουαρίου με πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη.