Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Νέα ήττα στο τάι μπρέικ και έντονος προβληματισμός…!

Την πέμπτη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Ηρακλής στην Αλεξανδρούπολη από τον τοπικό Εθνικό με 3-2 σετ, για την 1η αγωνιστική της Volley league που είχε αναβληθεί και έγινε σήμερα.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας του Γιάννη Ορφανού στο τάι μπρέικ, μετά από αυτές από Ολυμπιακό,ΑΕΚ,Παναθηναϊκό και σήμερα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η νέα ήττα πάλι στο τάι μπρέικ φέρνει έντονο προβληματισμό, που έχει σχηματιστεί εδώ και λίγο καιρό για την ομάδα βόλεϊ του Ημίθεου, που φέτος δεν πείθει, ενώ έγιναν κινήσεις που σε σχέση με πέρυσι θα έκαναν καλύτερη την ομάδα, αυτό δεν φαίνεται μέχρι στιγμής…

Στο αγωνιστικό κομμάτι 

Τα σετ: 19-25, 25-21, 25-16, 24-26, 15-8 (3-2).

Ο Αυτοκράτορας μπήκε δυνατά στο ματς παίρνοντας το πρώτο σετ με 19-25, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ κερδίζοντας το δεύτερο με 25-21.

Μάλιστα δεν έμειναν εκεί γύρισαν τον αγώνα επικρατώντας με άνεση με 25-16 στο τρίτο σετ του Ημίθεου, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ με 2-1 στα σετ.

Ο Ηρακλής απάντησε, αφού στο τέταρτο σετ επικράτησε με δυσκολία με 24-26 του Εθνικού ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ.

Στο τάι μπρέικ μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο μόνο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που σκόρπισε τον Ημίθεο με 15-8, γράφοντας το 3-2 στα σετ και κερδίζοντας την νίκη, και τους δύο βαθμούς, με τον Ηρακλή για τέταρτο παιχνίδι να παίρνει μόνο έναν βαθμό.

Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού αγνοεί την νίκη από την 2η αγωνιστική που όπου επικράτησε στις 20/10 με 3-0 σετ της Κηφισιάς στην Μίκρα.